Umieszczajcie amatorskie fotki z meczy na poczatek Lech:Wisla jak wam sie spodoba to wklejajcie swoje foty i zmieni sie tytul posta ______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
Wiadomo jak to przed meczem _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
Jeszcze rozgrzewka a w tle Kolejorz Girls:/ _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
No i ja _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
_______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
meczyk oczywiscie 3:1 dla Lecha _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
Ludzi niestety malo _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
Juz 1:1 _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--
Kolejorz szedl jak kuna Wislacy nie dawali rady _______________________________ Czy jest forma Czy nie! Ja i tak KOKSUJE! --==GAINER TEAM==--