Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1095 razy
słowa kluczowe: etiaxil  pytanie 
Autor

Etiaxil - pytanie

ruslankrv

Wysłana - 01 lutego 2009 20:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam jedno pytanie. Czy da się jakoś zapobiec swędzeniu po zaaplikowaniu Etiaxil'u?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 lutego 2009 10:20 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

memo88

Wysłana - 02 lutego 2009 10:20    Edytuj Cytuj
Skóra się po pewnym czasie powinna przyzwyczaić. Innego wyjścia chyba nie ma. Jak za bardzo się podrażni to musisz na chwile odstawić ten specyfik, a potem znowu. Po paru tygodniach powinno być ok.

Termitek

Wysłana - 02 lutego 2009 21:31    Edytuj Cytuj
o ile dokladnie osuszysz skore przed aplikacja swedzenie nie powinno wystepowac - generalnie wystepuje ono w zasadzie tylko gdy skóra, na którą sie aplikuje specyfik jest wilgotna.

Jesli to reakcja bardziej alergiczna (tzn swedzi mimo aplikacji na sucha i nie podrazniona niczym skore) to moze warto zaopatrzyc sie w zielona wersje dla alergikow (ktora jest niestety slabsza w dzialaniu od czerwonej)

ruslankrv

Wysłana - 04 lutego 2009 21:05    Edytuj Cytuj
Dzięki za odp.

alexband

Wysłana - 26 kwietnia 2009 17:04    Edytuj Cytuj
mam takze problem ze swędzeniem, ale objawia się on w środku nocy ok. 2-3. Nie da się zasnąć przez to swędzenie. Co robić?

karnet - 65zł, butelka wody 0,56zł, spojrzenie na wage po zrzuceniu 40kg - bezcenne zł.

Maciejz82

Wysłana - 26 kwietnia 2009 20:25    Edytuj Cytuj
etiaxil jest do skory normalnej i wrazliwej.
po zastosowaniu na skóre normalna piekło mnie niesamowicie, dlatego uzywam do wrazliwej i jest o niebo lepiej.

<: G l a d i a t o r :>

Dragonia

Wysłana - 10 czerwca 2009 23:08    Edytuj Cytuj
Ja co prawda jestem szczęśliwą użytkowniczką Antidrala (działa tak samo jak Etiaxil, ale jest o ponad połowę tańszy), ale mam swój sposób na podrażnienia - smaruję je bardzo tłustym kremem: alantanem, linomagiem, dermosanem. Pomaga natychmiast

uparcie i skrycie....

beco08

Wysłana - 26 czerwca 2009 13:33    Edytuj Cytuj
mnie tez swedzi i pali po zastosowaniu etiaxilu, ale nie stedy trzeba jakosc to wytrzymać innego sposobu niestety nie ma jak strasznie swedzi to zrobić chwilę przerwe w stosowaniu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.