...
Napisał(a)
czesc jestem wlasnie na cyklu wielu z was sie wypowiadalo na jego temat ale teraz mam nowe pytanie moj cykl to 5 tygodni sustanon (1,2,3,2,1)niestety wiem ze zle bo piramida.Słyszalem ze suste powinno sie brac najmniej 8 tyg wiec co myslicie jak bym dokupil 6 szotow omki bo na suste mnie nie stac.Jak myslicie bedzie dobrze???Czy powinienem tak zrobic.Z gory dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to (12321) to co to jest??
Sustanon od omy rozni sie dwoma estrami wiec nie wiem czy mozna w polowie tak zminic...

Sustanon od omy rozni sie dwoma estrami wiec nie wiem czy mozna w polowie tak zminic...
...
Napisał(a)
3 x 250 mg w tyg. ? To dużo! Po co takie wielkie dawki? Ja nie potrafie zrozumieć niektórych! 250 mg na tydzień wystarczy(500mg to juz duzo). Juz lepiej wydłużyć cykl, przynajmniej skory tak nie rozpie**y! Ja ćwiczę 6 rok i nie mam rozstępów (jeden malutki pod pachą, ale to i tak trzeba się przypatrzeć, aby go zobaczyć)
...
Napisał(a)
Z tego co czytałem to jednak od 2000 roku oma i susta sie nie różni.. nazwa ostatniego estru jest inna bo organon ma patent na deconate ale capronicum to jest to samo..
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2004-05-30 18:18:57
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2004-05-30 18:18:57
...
Napisał(a)
wiem ze 3x 250 to duzo.Ale tak wzialem w tym tygodniu teraz bede bral do konca po 2 a w ost 1 dzieki za odp pozdro
...
Napisał(a)
hexanoate to jest caprinicum - decanoate zdaje się inna bajka.
Ale głowy nie dam. Nie są te same - każdy mówi, że to to samo nawet w U.S. ale tak nie jest.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
U mnie na siłowni chłopaki też mówili że widzą różnice w działaniu :/ ale w sumie jest tyle czynników zewnętrznych niezależnych od skłądu chemicznego danego środka że trudno to określić. Ja tam posłucham spice'a 

...
Napisał(a)
Bardziej snobistyczna klientela wybiera sustanon 

Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!