słuchajcie ostatnio miałem dziwne objawy bólu w podbrzuszu byłem na usg i sie okazuje ze moja prostata jest powyzej normy (powinna byc ok 50 ) ja mam 64X34.narazie byłem z tym u lekarza ogólnego a na 21 mam wizyte u urologa.Ogólny mi powiedział ze prawdopodobnie jest powiekszona z uwagi na stan zapalny.No i co ja teraz biedny mam poczać:)to jeszcze nie wszystko zbadałem sobie poziom testosteronu i mam za niski bo 229:(Teraz pytanie jak by podwyzszyc ten poziom?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
NIJAK !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
no juz jestem po badaniu a wiec tak zapalenie prostaty sie potwierdziło od jakis bakteri czy cós tam :D z zimna itp teraz conajmnie miesiac kuracja antybiotykowa:((mam nolicin 400mg).Ale to nie wszystko okazało sie ze mam jeszcze jakieś zylaczki w pachwinie:( i to sie usuwa przez zabieg wrrrrrrrrrr.miał to moze juz ktoś?
...
Napisał(a)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Ta prostata to przypadkiem nie od teściaka?? Pytam bo widuje Cie czesto w dziale doping. Jeśli brałeś jakieś koksy to napisz proszę co konkretnie, dawki, cykle, efekty jakie miałeś itp.
Co Cie nie zabije, to cie wzmocni
...
Napisał(a)
jak chcesz sie dowiedziec o cyklach to wejdz na doping bo tu jeszcze bana dostane
a co sie tyczy tescia to raczej chyba nie koliduje z moja choroba bo byłem u androloga i mi przepisał kuracje hormonalna własnie na testosteronie
Zmieniony przez - seba27 w dniu 2005-02-19 20:36:43

a co sie tyczy tescia to raczej chyba nie koliduje z moja choroba bo byłem u androloga i mi przepisał kuracje hormonalna własnie na testosteronie
Zmieniony przez - seba27 w dniu 2005-02-19 20:36:43
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!