Pomogłem? Daj Soga
...
Napisał(a)
mam taki problem że po wzięciu 30 ml omnadrenu aptecznego z jelfy nie mam skąd załatwić clomidu, potrzebuje jakiegoś odbloku, kolega mi powiedział aby wziął jakiś boster testosteronu typu tribu up , jak myślicie odblokuje mnie coś takiego ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
też słyszałem że pudzian przez swoje lata kariery z hormonu wzrostu nie schodził ale czy to prawda ;)
Pomogłem? Daj Soga
...
Napisał(a)
nie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
efekty bardzo dobre . tzn coś więcej jak nie ? w ogóle taki boster nie zadziała czy nie odblokuje do końca ?
Pomogłem? Daj Soga
...
Napisał(a)
a bo juz myslalem ze wyj**ka i odblok zbedny
mozesz pobawic sie busterami ale nie spodziewaj sie szalu

dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
właśnie tak kminie jak tu się odblokować doradzcie coś
Pomogłem? Daj Soga
...
Napisał(a)
te bostery zacząc brać 3 tyg po ostatniej dawce ? i jak to brać najlepiej będzie jak ich dużo wezmę ?
Pomogłem? Daj Soga
...
Napisał(a)
idź do apteki wieczorem.. najlpiej kolo 24 w nocy jak masz 24h i powiedz ze potrzebujesz pilnie Nolvadex - D z A Z ( miej nazwe napisana na kartce i daj babce ta kartke ) powiedz ze to dla babci bo potrzebuje na już a teraz nie ma skad wziasc recepty..( wlacz swoja aktroszczyzne i cisnij ja ) i doniesiesz ... mi sie tak udalo, ( spisala dane) ale podalem falszywe
Zmieniony przez - prq91 w dniu 2011-12-30 00:39:00
Zmieniony przez - prq91 w dniu 2011-12-30 00:39:00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!