Mam taki probleem a mianowicie mam powiekszony jeden migdał z prawej strony przytym z tej samej strony najprawdopodobniej wyrzynaja mi sie zeby osemki .Problem polega na tym iz nie moge otworzyc ust na taka szerokosc by włozyc widelec a do tego mam silny bol gardła ale tylko z prawej strony .Teraz pytanie czy bol gardła moze byc spowodowany tym migdałem mecze sie juz tak 3 dni jutro ide do lekarza,sa moze jakies preparaty na ta moja dolegliwosc(od 3 dni na zmiane jem czosnek i chlorochilardin lecz nic nie pomaga a dolegliwosc jest coraz wieksza )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bodajże zwykłe jednostronne zapalenie migdałów!
Co do ósemki - jak rośnie boli niemiłosiernie całe gardło - stąd może się wydawać że to migdał!
Boofi jak wpadnie, wyjaśni Ci to jak czarne na białym, od A do Z
Co do ósemki - jak rośnie boli niemiłosiernie całe gardło - stąd może się wydawać że to migdał!
Boofi jak wpadnie, wyjaśni Ci to jak czarne na białym, od A do Z

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ok bylem u lekarza co sie okazało to angina .lekarz powiedzial ze dobrze ze przyszedłem jeszcze dzisiaj bo juteo bym wogule ust nie otworzył i nie mogł bym słowa ppowiedziec,dostalem antybiotyk i sie choruje mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej .Ale z checia bym sie dowiedział cos na temat tych ósemek bo jak sie wyrzynaja to naprawde tragedia
...
Napisał(a)
Niestety - Masz w genach Bycie mądrym - Musisz cierpieć
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2006-12-14 21:25:19

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2006-12-14 21:25:19
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Na wyrastajace ósemki dobry DentoseptA z anestezyna(ktora dziala p/bolowo)w ''zelu'' (naklada sie na zaczerwienione miejsce) i do tego mozna plukac Dentoseptem w plynie.Mi to zawsze pomagalo.
Ósemki sa nazywane zebami madrosci,a tak naprawde stanowia atawizm.
Ci ktorzy ich nie maja,sa wyzej w ewolucji
hehe
Pozdrawiam
Ósemki sa nazywane zebami madrosci,a tak naprawde stanowia atawizm.
Ci ktorzy ich nie maja,sa wyzej w ewolucji

Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!