...
Napisał(a)
Witam. Mam takie pytanie gadałem dziś z kumplem o wbijaniu testosteronu w każdy mięścień biceps triceps bark. Doradził mi bym bił co 5 dni po 1 ml w jedną i drugą ręke bicepsa tricepsa lub barka by więcej się jego przyswajało. Co Wy o tym myślicie ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hahahah dobrego masz kolege
, idac jego tokiem myslenia bijac w huya bedzie najlepsze przyswajanie bo najblizej jąder
.Bije sie tam gdzie jest stosunkowo najbardziej bezpiecznie udo/dupa na poczatek, jaki to tesc ? enanthate ?
Zmieniony przez - samo2 w dniu 2009-08-30 23:29:40

Zmieniony przez - samo2 w dniu 2009-08-30 23:29:40
VENI VIDI VICI
...
Napisał(a)
kolega jest uposledzony umyslowo najwidoczniej
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
nie słuchaj kolegi tylko go wyśmiej
mnie rozbawił o ile to prawda co mówisz
bij w dupę
raz jeden poślad raz 2
mnie rozbawił o ile to prawda co mówisz

bij w dupę

raz jeden poślad raz 2
...
Napisał(a)
dupa tez srednio bezpieczna, jesli nie wiesz gdzie bic (sadzac po wypowiedzi autora nie ma bladego pojecia) najlepiej uda, tam sobie trudno zrobic krzywde. a nie daj boze zeby sobie nerw kulszowy przebil w dupie ...
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
http://www.spotinjections.com/index3.htm
Na tej stronie sie dowiesz gdzie bic, samemu uda najlatwiej moim zdaniem, no i podstawowe info o tesciu ze niema dzialania miejscowego.
Ps. Jak dasz tu ankiete i napiszesz co planujesz to napewno ktos z wieksza wiedza niz Twoj kolega doradzi Ci co i jak.
Na tej stronie sie dowiesz gdzie bic, samemu uda najlatwiej moim zdaniem, no i podstawowe info o tesciu ze niema dzialania miejscowego.
Ps. Jak dasz tu ankiete i napiszesz co planujesz to napewno ktos z wieksza wiedza niz Twoj kolega doradzi Ci co i jak.
...
Napisał(a)
kolega nie ma pojęcia o tym co mówi,lepiej niech ci może cykli nie rozpisuje i nie radzi.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
"co 5 dni po 1 ml" ciekawe ile ów 1ml ma mg. pewnie 100 

" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
1 ml w jeden bic i 1 lm w drugi byc jednego dnia jak wypada ten 5 dzień. Tak mi mowil
...
Napisał(a)
nie kumam tego rozumowania
bij całośc co 5 dni w jeden miesień (udo, dupa) i tyle! to co ci kumpel prwił wywal z głowy i zapomnij!!

" bez diety nie ma atlety "
Poprzedni temat
Zejście z cyklu po ph!!
Polecane artykuły