...
Napisał(a)
hej czy ktos mi moze powiedziec jak biore pierwszy raz dece ile tego i gdzie ją wstrzykiwać?? czy polaczenie z winstrolem 100 tab jest dobre?? z góry dzieki...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak bierzesz pierwszy raz to nie przesadzaj, bo jużmała dawka przyniesie Ci dobre rezultaty. Ogólnie dece można łączyć z winstrolem, ale winstrol w tabletkach... nie polecam. Po pierwsze to nie powinienneś jeszcze brać, ale po drugie żeby ustalić ile powiedz coś o sobie, ile masz wzrostu, ile ważysz, ile ćwiczysz i zadaj sobie pytanie co chcesz osiągnąć a co poświęcić w cyklu. Bo wszystko ma swoje wady i zalety...
MasterFazi
MasterFazi
...
Napisał(a)
dzieki za rady. nie jestem taki maly. cwicze juz rok, ponad.
waze 90 kg dzwigam 115kg na klate. Sila przychodzi mi spoko bez koksow ale z koksami chyba jeszcze wiecej. mam 180 cm i za 4 miechy 18 lat. chce 100 winstrolu i 4-6 szczały deki. ale slyszalem ze to jest ryzyko w tym wieku. nie chce miec komplikacji. jak je zminnimalizowac. ja chce miec fajna rzezbe i dac kopa zeby organizm sie ruszyl. odzywiam sie cwicze dobrze mieszam serie i cwiczenia a mimo to biceps nie puszcza sie za duza. poradz cos i jak co to powiedz gdzie i jak wbijac...a moze winstrol w szczalach? powiedz prosze z góry dzieki,
waze 90 kg dzwigam 115kg na klate. Sila przychodzi mi spoko bez koksow ale z koksami chyba jeszcze wiecej. mam 180 cm i za 4 miechy 18 lat. chce 100 winstrolu i 4-6 szczały deki. ale slyszalem ze to jest ryzyko w tym wieku. nie chce miec komplikacji. jak je zminnimalizowac. ja chce miec fajna rzezbe i dac kopa zeby organizm sie ruszyl. odzywiam sie cwicze dobrze mieszam serie i cwiczenia a mimo to biceps nie puszcza sie za duza. poradz cos i jak co to powiedz gdzie i jak wbijac...a moze winstrol w szczalach? powiedz prosze z góry dzieki,
...
Napisał(a)
kiedy wreszcie nie kompetentne osoby przestana odpowiadac ludziom na posty???masterfazi ty sie wypowiadasz a wysylasz post czy laczyc mete zprolongatum??co ty robisz???przeczytasz cos o tym na forum i myslisz ze juz jestes na tyle madry by udzielac porad???
...
Napisał(a)
Pitos- zgadzam się z Tobą w 100%. Widzę, że nie tylko mnie tacy kolesie denerwują.Nasz wspaniały MasterFazi to jeden z wielu mu podobnych fachowców którzy wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
wogóle dawno na forum nie bylem i tu kupa nowych ludzi pieprzacych bzdury !?
--->aluke<---
--->aluke<---
--->aluke<---
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!