Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
988
jakis czas temu zakupilem sobie gainera firmy weider
Weider Performance Crash Weight Gain no7 i chcialem sie dowiedziec czy ktos na forum moze szamal cos tekiego. Sklad jest w porządku ale nie mam pewnosci do tego produktu poniewaz kupilem go zaskakująco tanio. Na wiaderku smak shoko zostal zastąpiony naklejką z napisem vanilla smak ten drugi czyli niby wszystko powinno grac.Następne ale to to ze wszystko jest w jezyku niemieckim i niemam pewnosci czy np. niema w tym kreatyny a jestem wlasnie na cyklu z mono i nie chcialbym przegiąć. Z drugiej strony to jestem jeszcze mlody i chcialbym pozyc...
jakie sa szanse ze facet w renomowanym sklepie z odzywkami mogl mi sprzedac g**** w proszku?
Szacuny
52
Napisanych postów
1276
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12666
Nie znam produktu ale po nazwie wnioskuje, że to odzywka węglowodanowo-białkowa. Czasem takie odzywki mają w swoim składzie kreatyne ale bez przesady to są raczej śmieszne ilości kreatyny. Zresztą nawet jakby było jej troche więcej niż bywa zazwyczaj to nic Ci nie grozi, od kreatyny nie umrzesz to nie jest jakieś niewiadomo co. Jak przedawkujesz to wyskikasz i tyle