ja mam 16lat, w czerwcu mialem chondromalacje rzepki prawej 2st, troczki, 4tyg w gipsie, w listopadzie 2tyg rehablilitacji, kolano nie jest jak nowe ale nie sprawia mi takich problemow jak wam. Mi nic nie skrzypialo, nie bolalo mnie. Na lodowisku sie przewrocilem na kolano i nie moglem chodzic z 2dni (niebylem u lekarza), nastepnie spadlem ze schodow na te kolano. Poszedlem po 3latach przerwy w sporcie na trening i w trakcie rozgrzewki cos strzyklo w tym kolanie. Krew w kolanie, nie moglem chodzic, szpital, operacja. Nie bralem zadnych lekow, moge zgiac je prawie do konca (nie moge dotknac lydka uda), czy moja wysoka waga(95kg) moze uniemozliwic mi sport? chodzi mi o to czy jak mam kolano obciazone masa to jest wieksze ryzyko ponownego urazu? chcialbym trenowac sporty walki (boks,zapasy) Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kwestia indywidualna , pytaj się lekarza prowadzącego on lepiej zna historie choroby .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!