Szacuny
18
Napisanych postów
1126
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19199
tak jak w temacie .Czy ktoś wie jak pozbyć sie zapalenia??? po depilacji wyskoczyły mi czerwone plamy ,podczas dotykania odczuwam lciuteńki ból myslę ze ejst to zapalenie mieszków włosowych . Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzic pozdrawiam i dziękuje za wszytkie odpowiedzi
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
o zapaleniu mieszków włosowych już było, skorzystaj z wyszukiwarki, ale jak pisałeś że to po goleniu to pewnie tylko masz skóre podrażnioną, tym bardziej że boli a zap. mieszków włosowych chyba swędzi
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
jeśli masz jakieś wątpliwości to polecam wizytę u dermatologa
co do zapalenia mieszków - wszystko zależy od stanu choroby , może to być ból
jak nie bedziesz za bardzo kombinowac to samo przejdzie
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
18
Napisanych postów
1126
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19199
Wszytko skończyło się dobrze . Po paru dniach zapaleniu ustało. Jedynie co zrobiłem to smarowałem kremem z mocznika ,gdzies wyczytałem że tez pomaga na takie sprawy a akurtat miałem go pod ręką !!! pozdrawiam
Szacuny
3
Napisanych postów
669
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4350
Powiedźcie mi czy te wykwity ropne można podsuszać(jakimś delikatnym środkiem rzecz jasna). Normalnie golę się elektryczną maszynką, ale teraz trochę zarosłem i konieczne jest golenie na mokro. Chciałbym przeprowadzić je tak jak należy. Udało mi się znaleźć taki oto balsam: http://perfumy.bizz.pl/x_C_I__P_7010734-7010001.html. Z powodu zawartości wit. E w składzie, wydaje mi się, że jest to dobry(czyli zapobiegający wypryskom) środek. Rzeczywiście jest dobry, czy też polecacie inny?
EDIT: Nie rozumiem czemu link nie działa... Wpiszcie w wyszukiwarkę google "AA Men balsam po goleniu bezalkoholowy" i otwórzcie pierwszą znalezioną stronę.