...
Napisał(a)
Z dniem dzisiejszym obowiązuje całkowity zakaz umieszczania linków do pojedynczych walk, gal, czy materiałów, do których osoba nie posiada praw autorskich. Wszystkie tematy z linkami zostaną w najbliższym czasie usunięte.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A spec SFD ma wyebane i dalej poleca WPC :P
“Żywi zamykają oczy zmarłym.
Zmarli otwierają oczy żywym"
...
Napisał(a)
no troche lipa;/ a co z walkami np bellatora albo niektore fc ktore normalnie sa w necie umieszczane?
"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!
...
Napisał(a)
głosowanie w sprawie SOPA już za dwa dni więc się spieszcie z usuwaniem tych linków 

I want a perfect body
I want a perfect soul
...
Napisał(a)
można wiedzieć skąd taka zmiana?
Czasami aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał internet za kilkanaście lat. Ostatnio chciałem obejrzeć walkę kimbo vs roy nelson i h**, cenzura działa. Ani na torrentach nie widziałem, ani na stronkach typu mmacore. Tak samo z muzycznym teledyskiem, który był na tyle kontrowersyjny, że dostał bana w wielu krajach. Nie było go na jutubie, na tego typu podobnych stronach i potrzebowałem naprawdę sporo czasu, żeby go znaleźć.
Czasami aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał internet za kilkanaście lat. Ostatnio chciałem obejrzeć walkę kimbo vs roy nelson i h**, cenzura działa. Ani na torrentach nie widziałem, ani na stronkach typu mmacore. Tak samo z muzycznym teledyskiem, który był na tyle kontrowersyjny, że dostał bana w wielu krajach. Nie było go na jutubie, na tego typu podobnych stronach i potrzebowałem naprawdę sporo czasu, żeby go znaleźć.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jak SOPA przejdzie to sobie nic nie pogladasz w internecie bo każda strona łamiąca prawa autorskie bedzie usuwana. Wlasciwie strona nawet nie musi łamać praw autorskich wystarczy ze jej uzytkownicy będą.
I want a perfect body
I want a perfect soul
...
Napisał(a)
Ponawiam pytanie bo szypior mi się wj**ał w parade
http://tnij .org/sfdlegal
czy to przejdzie??
Nie chodzi już o treść.
Ale czy różne kodowanie ukrywanie linków itd.
PS.Spacja po tnij
Zmieniony przez - namjan w dniu 2011-12-19 19:28:28

http://tnij .org/sfdlegal
czy to przejdzie??
Nie chodzi już o treść.
Ale czy różne kodowanie ukrywanie linków itd.
PS.Spacja po tnij
Zmieniony przez - namjan w dniu 2011-12-19 19:28:28
...
Napisał(a)
Szczypi0rjak SOPA przejdzie to sobie nic nie pogladasz w internecie bo każda strona łamiąca prawa autorskie bedzie usuwana. Wlasciwie strona nawet nie musi łamać praw autorskich wystarczy ze jej uzytkownicy będą.
jasne

Polecane artykuły