Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
34
witam zakupiłem HEAVY Python. wyciag bardzo fajny ale gdy okazalo sie ze musze 105kg dac na normalna serie górnym spsobem to mnie troche zmartwilo a wrecz zdenerwowalo bo sie naczekalem na niego a tu nie Python tylko pyta jak dla mnie i chcialem sie zapytac czy w tym zwyklym wyciągu Python 1 tez tak jest ze musial bym tez tyle tego nawalic zeby cos mozna bylo pocwiczyc bo jestem zaskoczony.. bo moj kolega chcial zamowic i sie zaczol zastanawiac nad sensem tego a ja nad zakupem nowego innego wyciągu prosze o rade kogos kto posiada pierwsza wersje tego wyciągu czyli Python1 i bardzo dziekuje za odp pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
34
no coz pozostaje tylko bosh spawarka i likwidacja zbednego kola i osobne linki a zamias niego zaczep zeby to jakos chodzilo normalnie:) a o reszcie nie wspomne np dostalem ten wyciag i mial tak pokrzywione do linek blokady ze musialem mlotkiem je prostowac i przycinac boshem i na nowo spawac PORAŻKA!!! bo rolki sie nie miescily ale szkoda nerwow bo zwłaszcza ze ja wychodze z zalozenia ze jak za cos płace to ma to byc takie jak oczekuje a nie kulfony spawane przez niedowidzacych chyba;/ dziekuje za odp Pozdrawiam
Szacuny
69
Napisanych postów
4452
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
56549
ja sie kontaktowalem w celu rozwiazania mojego problemu juz jakis czas temu i do tej pory nikt nie odpowiedzial nawet zalozylem temat na forum i tez nic
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
Szacuny
0
Napisanych postów
706
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5484
Kamil napisałeś, że na dolny jest przełożenie 2:1 czyli uważasz, że trzeba nałożyć 2 razy mniej ciężaru? Bo wydaje mi się, że dla przełożenia 1:1 powinno się odczuwać rzeczywistą wagę obciążenia.
Szacuny
0
Napisanych postów
706
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5484
Aha, czyli na górnym jak założę 40 to czuje 40... Hmm czyli tak samo jak w Pythonie, praktyczniejsze jest jednak zakładanie mniejszego ciężaru kosztem przełożenia. Jedyny problem pewnie by tkwił w większym obciążeniu konstrukcji.