Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
W najblizszej przyszlosci bede chcial otworzyc sklep internetowy dla kulturystow. Lacznie bedzie pracowalo nad nim 7 osob. Codziennie dostawy towaru itd. Mam rozpisany juz caly projekt tylko, ze brakuje mi najwazniejszej rzeczy jakimi sa hurtownie z odzywkami. Czy macie adresy hurtowni lub dystrybutorow. Dla osob, ktore tutaj mi pomoga gwarantuje znizke 30%.
Mam zasade, wszystko za co sie biore probuje wykonac jak najlepiej.
Pozdrawiam
----------------------------
Nie da Ci ojciec, nie da Ci matka tego co da ci metanabol
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28471
a jaki masz sklep mozesz mi podac nazwe niedlugo bede w wwa to sobie pogadamy cos nie cos i wogle napisz do mnie na maila lalka oki buzka
[_^AjAk^_] Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja a i mialem jeszcze taki dzial Ringa teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja
Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23817
Kesieo jak mi podasz adres e-mailowy to Ci puszczę namiary na sklep detaliczny - zapraszam. Z pogadaniem ze mną to może być problem, bo w sklepie siedzi pracownik, ja tam tylko bywam, i to rzadko, bo jestem troche uziemiona ( a będe coraz bardziej). Pitbull - wydaje mi się że Ci już wysyłałam cennik - ale jak podasz mi e-mail to wzuce jeszcze raz .
Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Dansky, prawdopodobnie jeszcze nie siedzisz w tym biznesie i nie wiesz o co chodzi. Zniżki 30% ????? To jaką Ty chcesz mieć marżę, bo ja mam na pewno niższą niż 30%.
Lalka, a Ty dajesz detalistom zniżki 30% ?
Chyba nawet hurtownicy tyle nie mają.
Dansky, jeśli ceny detaliczne będziesz miał porównywalne z innymi sklepami i od tego dasz mi 30% rabatu to pytaj mnie o co chcesz. Pomogę Ci rozwinąć interes i dam namiary na najtańsze hurtownie. Ale musisz mi dać ten rabat na piśmie
Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23817
Fakt 30 % zniżki to troche sporo - w Warszawie marża na detal to ok 15-20% więc z 30 % rabatem to by było bez zysku. Nawet w hurcie nie ma takich rabatów. Zdaza się natomiast że sprzedaje taniej - nie zarabiam na bliższych znajomych a zawodnicy mają u mnie zawsze ceny hurtowe.