SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nie prawidłowy odblok po metanabolu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 299

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
1. WIEK: 22
2. WAGA: 74
3. WZROST: 182
4. WYMIARY: -
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: Ćwiczę w wolnych dniach jedynie domowymi sposobami
6. DIETA: brak
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: meta 100tabs
8. TRENING: głównie ławeczka, pompki, wyciskanie hantelkami trickepsy itd
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: minelo bodajze już z dobre dwa miechy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Szczuplg
13. STAN ZDROWIA: w porzadku
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: normalna
15. PPM (podstawowa przemiana materii): -
16. WYNIKI SIŁOWE: nie mam pojecia
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:

Witam, przychodzę do Was z problemem jako iż zakładałem post dawno temu ale nie mialem prawidłowych badań i nie moglem uzyskać odpowiedzi. Otóż wydaje mi się że kuracja Clomidem nie za bardzo pomogła. Brałem 1 tabse 50mg przed snem. Czuje się nadal zablokowany i nawet ze swoją dziewczyną jest ochota przy dobrych wiatrach co 4 dni. Czuje jakby jajca nie pracowały tak jak powinny co chociaz widac tak samo po nich. Ogółem powiem ze dokupiłem choragon i teraz pytanie. Mam 2x 5000 i.u i czy jeśli zaczne teraz go ładować to czy się poprawi? Mam jeszcze Clomid i może to połączyć razem? Największy problem że minelo juz wydaje mi sie sporo czasu od cyklu i mam nadzieje ze uda mi sie doprowadzić organizm troszeczke do składu i ładu. Udostępniam niżej wyniki badań, niestety nie mam z przed cyklu bo jestem kretynem :| liczę na Waszą pomocną rękę.

TSH 0.49 mU/L referentie 0.27 - 4.20

FSH 3.3 U/L. Ref 1.5 - 12.4
LH 4.4 U/L. Ref. 1.7 - 8.6
Estradiol <25 ng/L Ref <43
Progesteron <0.2 ug/L Ref <0.2
Prolactine 12.5 ug/L. Ref 4.0 15.2

Ogółem badania z zagranicy nie wiem czy sie czyms różnią tymi z PL, po prawej jak sie orientuje dane w których powinno sie mieścić tylko że mu nic to nie mówi
Testosteronu jedynie teraz zapomniałem wykonać ale z poprzedniego badania bylo
Testosteron 358 Na 249-836


Oraz wrzucę wyniki z przed dwoch miesięcy :
Progesteron ; 0.20 Norma 0.15

Fsh 4.0. 1.5-12.4
lH. 4.8. 1.7-8.6
Prolactine 11.3. 4.0-15.2


Jak to wyglada Waszym zdaniem?







Zmieniony przez - oskar321123 w dniu 2021-08-11 20:08:35
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 60201 Napisanych postów 319007 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1525752
masz badania sprzed metki?
wg badań jesteś odblokowany ,wartości mogły by być lepsze nie wiem z jakimi wchodziłeś
nie kumam tylko wyników badań e2 czy masz poniżej 25 tylko nie wiadomo ile i jakie są minimalne widełki
i ewidentnie brakuje wyników badan testa teraz


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-08-11 20:17:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
No wlasnie nie mam bo zrobiłem wszystko jak typowy amator czyli brak badań przed, co do e2 wlasnie dziwnie jest to opisane, podejde na wolnym czasie spróbuje zrobix jeszcze raz badania juz kompletne zobaczymy jak sie to zmienia, a co z tym choragonem i Clomidem? Jak dowale jeszcze to moge sobie cos spoeprzyc bardziej? Czy próbować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 642 Wiek 39 lat Na forum 113 dni Przeczytanych tematów 4535
Poczekaj i zrób badania teścia i to estro z badań wygląda na to że bloku nie ma, w sumie to tylko 100 tabsów mety
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 60201 Napisanych postów 319007 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1525752
Tez tak sądzę mlody chlopa jesteś i cykl był lajtowy ,wg badan jesteś odblokowany
Szkoda braku badan sprzed cyklu bo tak naprawdę tylko porównanie wartości dało by odpowiedź czy wróciłeś do stanu przed cyklem
Czasem male zmiany w poziomie e2/prl/prog robią duże zmiany w samopoczuciu/libido itd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 642 Wiek 39 lat Na forum 113 dni Przeczytanych tematów 4535
Dokładnie, szkoda tego teścia bo trochę nisko a nie ma się do czego odnieść
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Rozumiem, dzieki wielkie za odpowiedzi, a co do teścia czym dałoby rade go podbić? Jednak chyba troszke nisko jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 459 Wiek 31 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6388
TSH masz nisko zbadaj ft3 ft 4 wit.d25 oh ile jesz tłuszczu białka i węgli ? może tłuszczy za mało wcinasz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Nie kontroluje tłuszczy i białka, zrobie badania jeszcze raz, ogółem miewałem caly czas problemy z wagą i slyszalem ze moze to byc nadczynność tarczycy i jutro postaram sie umowic na wizytę do lekarza i zrobie jeszcze raz wszystkie badania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 642 Wiek 39 lat Na forum 113 dni Przeczytanych tematów 4535
Badania tarczycy zrób, ale wzrost wagi na mecie to nic nowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
No ale ja wlasnie nie przytyłem nawet na mecie, raptem powiedzmy z 2kg
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CYKLE do oceny

nutloveb