...
Napisał(a)
Jeśli mój komentarz jest głupi to spójrz na swoja ankieta. Kilka tematów niżej jest relacja na propie 6 tygodni myśle, ze tak biorąc bedziesz miał 1/4 efektów kolegi.
...
Napisał(a)
jaa masakra ja wpisałem ten cel z przymróżeniem oka wiadomo,że szału nie będzie, ale nie o to pytałem
...
Napisał(a)
Meta z axiolabs jest (a przynajmniej jakiś czas temu była bardzo dobra ) ale flaki trochę ryła.
20 mg powinno dobrze kopać i raczej nie zablokuje cię za bardzo
Powiedziałbym że wręcz minimalnie
20 mg powinno dobrze kopać i raczej nie zablokuje cię za bardzo
Powiedziałbym że wręcz minimalnie
...
Napisał(a)
Słuchajcie chyba dam sobie spokój z tą metą, kurcze tak niewiele jej wszamałem bo jednak po 10mg dziennie, nawet połowy nie doszedłem i jest problem. Boli mnie trzustka i nerki, wcześniej wątroba też pobolewała ale sylimarol pomógł.2 kilo narazie przybyło szału nie ma a strach o zdrowie jest. W sumie mogłem odżywki sobie kupić i miche zwiększyć niż się truć tym gównem.Dobrze że nie zwiększałem dawki do 20mg coś podświadomie mi mówiło żebym tego nie robił a i miałem wyjazd na który zapomniałem wziąć tabletki stąd to. Szczerze troszkę żałuje, cóż za głupotę się płaci. Biore witaminki i odczekam troszkę i jakieś badania zrobię bo na trzustkę to można w trzy miechy z tego świata zejść.
ps. zapomniałem dodać,że strasznie jestem pobudzony seksualnie po tej całej mecie je... mogę cały czas, ale nie tego oczekiwałem.
Dam znać za jakiś czas jak wyniki zrobię
ps. zapomniałem dodać,że strasznie jestem pobudzony seksualnie po tej całej mecie je... mogę cały czas, ale nie tego oczekiwałem.
Dam znać za jakiś czas jak wyniki zrobię
...
Napisał(a)
Widzę, że porządny z Ciebie zawodnik. 10mg ed później zapominasz brać. Zmień zainteresowania kolego.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ej to nie jest tak, każdy ma jakieś życie ,pracę ,obowiązki są też inne piorytety niż branie koksu.
...
Napisał(a)
no to po co sie za niego brałeś, ten temat powininen byc usuniety juz po pierwszym poście bo dziwne ze nikt Ci nie wytłumaczył ze 10mg to nic Ci nie da zwłaszca ze bierzesz raz dziennie i masz wahania stężenia. Wątpie zebys miał takie problemy po 10mg superhiper rzeźbiąco-masującej METY.
If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
...
Napisał(a)
Tak to jest jak ktoś w ogóle nie przygotowany pod żadnym względem łapie się za zabawki dla dużych chłopców.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!