Wpadłem na taki pomysł, że można by było zrobić forum na kształt sfd tylko, że na temat techniki komputerowej-Komputerowe Forum Dyskusyjne, chodzi o zebranie działów : o wirusach(nie pamiętam nazwy działu, ale wiadomo o co chodzi), komputery i gry komputerowe, do jednego forum, np. katalogi.pl, i rozbudowanie tego, np. dział dla początkujących, dla programistów, webmasterów, matematyczny związany z informatyką, itp.,
co do abonamentu, to można by było zrobić coś takiego: dogadać się z jakimś dobrym internetowym sklepem komputerowym, że jeśli członek forum kupi coś od tego sklepu za pośrednictwem forum, członek ma opłacony abonament, a sklep wypłaca dla forum np. 10 % zysku, pełną odpowiedzialność za ewentualnie wadliwy towar ponosiłby sklep. Ponadto nazwa K** z pewnością ściągnęła by więcej forumowiczów i reklamodawców.
Skoro SFD jest chwalone i bardzo popularne, to tak samo by było z K**, nawet można by było osobną szatnię tam zrobić Myślę, że pomysł jest dobry i chyba to by było pierwsze takie forum, a nawet jeśli nie pierwsze to na pewno najpopularniejsze, bo podparte autorytetem SFD
Co do szaty graficznej forum, powinna być taka sama jak szata sfd- tradycyjnie
Oczywiście mogę się mylić co do słuszności powstania czegoś takiego i niczego nie narzucam, to tylko zwykła propozycja.
Być może to brzmi jak brednie, ale spać mi się chce i dlatego przychodzą mi do głowy takie pomysły
Życzę miłego weekendu
gg 1892497
Pozdrawiam wszystkich