Witam gralem wczoraj w pilke i stanolem na prawym kolanie i cos mi strzelilo bolu duzego nie bylo minimalnie kulalem po pary h na kolanie zaczol sie pojawiac obrzek i jak bez bulu moglem zgiac do 100 stopni powyzej mnie juz zaczelo bolec rano dzisiaj wstaje obrzek sie powiekszyl i jak zginam to boli ale jak chodze nie czyje nie stabilnosci a dodam ze mialem szyte acl ponad pol roku temu co moglo mi sie stac ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przez internet ciężko stwierdzić. Jak wyglądała sprawność kolana po acl ? Wróciłeś po tym czasie do pełnej sprawności ? Rozmawiałeś z fizjo o powrocie do sportu ?
Zmieniony przez - B-REAL w dniu 2013-01-11 17:50:37
Zmieniony przez - B-REAL w dniu 2013-01-11 17:50:37
...
Napisał(a)
tak wrocilem w pelni, miesien uda minimalnie jeszcze nie byl taki sam co prawda jak w lewej, jak rozmawialem z fizo to juz mogel powrocic do sportu a boli mnie wewnetrzna strona kolana
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!