...
Napisał(a)
H-drol z czarna nakretka, data waznosci 2013. Bral ktos????? Dziala tak jak 2012 z biala nakretka???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ale po co?
Boli cie to ,że ktoś ma odwagę i hajs zarabia? czy jesteś po tej drugiej stronie po prostu...
już konkurencja informowała o tym allegro wiele razy, ale coś z tym prawem NASZYM jest ,że jednak dalej sprzedają
nie wiem bo się nie znam ale wiem ,że najpierw allegro pousuwało aukcje a później już sobie są spokojnie,
może nie ma tych substancji na liście zakazanych ? Tylko o tym nie wiemy?
Boli cie to ,że ktoś ma odwagę i hajs zarabia? czy jesteś po tej drugiej stronie po prostu...
już konkurencja informowała o tym allegro wiele razy, ale coś z tym prawem NASZYM jest ,że jednak dalej sprzedają
nie wiem bo się nie znam ale wiem ,że najpierw allegro pousuwało aukcje a później już sobie są spokojnie,
może nie ma tych substancji na liście zakazanych ? Tylko o tym nie wiemy?
...
Napisał(a)
wiele osób które siedzą w temacie PH pisało już, że partie produktów z CEL z datą 2013 to loteria....
...
Napisał(a)
slyszalem ze z mdrolem tak bylo, a z hdrolem nie slyszalem nic zeby 2013 sie roznily. Daltego pytam, moze ktos stosowal hdrola 2013
...
Napisał(a)
nrw chyba o tym pisał, firma odstała bana w usa i z wszystkim jest różnie
...
Napisał(a)
tylko 2012 i chuda czcionka data musi byc pisana, jedna osoba na bank ma hdrola org. na alegro siedzi
...
Napisał(a)
jakbys mi mogl podac nicka z allegro bylo by super, poza cracypantera poniewaz ten juz nie ma.
...
Napisał(a)
tez juz nie widze go osoba ta sprzedawala kiedys na stronce internetowej pitbullschop tez znikla...
...
Napisał(a)
Ja bralem identycznego i nic mi nie dalo przestalem oslonki brac dla sprawdzenia i nic nawet nie czulem na bebechach .
...
Napisał(a)
ten srodek sie dlugo rozkreca. po 3 tyg mozna zauwazyc dzialanie tego srodka. No i tez mozna kombinowac z dawkami jak nie 25mg to 50mg albo 75mg. Nakretke miales czarna czy biala?
no i czy data to byla 2013??
Zmieniony przez - Wojtek20ck w dniu 2010-11-02 02:06:07
no i czy data to byla 2013??
Zmieniony przez - Wojtek20ck w dniu 2010-11-02 02:06:07
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
testa freak- naturalne podniesienie tescia, czyli co do odbloku
Następny temat