...ja tez prosiłem takiego ziomka co pojechał do USA na wakacje żeby szukał sklepów z artykułami MMA i kupił mi t-shirt lub cos podobnego i właśnie wrócił z pustymi rękoma....powiedział że był w Norwich,w Miami i w Dallas <<--bodajże, na wycieczkach i chodził pytał o jakieś t-shirty dla mnie ale mieli tylko z Kobe Bryantem to nie kupował bo to chyba koszykarz<<myślałem że się poszczam...>>
....ja wiem że takie sklepy w stanach są bankowo w każdym większym mieście,<<tam większe miasto to jak WuWua>> zważywszy na rosnącą popularność turniejów MMA--->>przecież ci śmierdziele-->amerykanie zawsze mają wszystko wcześniej niż inni....tylko jak tego szukać????
...myślę również że gadżety UFC są sprzedawane na masę przed każdą galą na straganach przed obiektem<<to zabrzmiało trochę wieśniacko

>>....
....a tak mi się śni po nocach koszulinka UFC albo PRIDE....a najlepiej Vale Tudo...
...chyba zamówię na mmagear tą z teamu Silvy <<Chute Boxe>>....
tylko jak dokładnie to zrobić???mam np.konto studenckie w Banku Śląskim i kartę bankomatową ze stanem konta 200pln...czy to wystarczy????
....albo jak są
zawody BJJ lub coś takiego to BadBoy swoje stoiska zawsze odpala z tego co słyszałem...
Jakbyście mogli<<Ci co kołowali sobie takie rzeczy>> nakierowac nas dokładniej bylibyśmy bardzo wdzięczni<<ja...no i autor prawdopodobnie>>
...jak cos pomotałem to wielka SORAWA...
pozdrawiam
~~<<ooOOoo>>~~