Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
803
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3620
zawsze kupuję taką sustę ale takiej ampułki z Nile jak ta druga nie widziałem nigdy. podejrzenie wzbudza też inny odcień napisów na ampułkach. czy przy pocieraniu napis nie schodzi? jak zejdzie to wy***ka.
a moża ja zawsze waliłem wy***kę ? pewnie temu jestem taki mały a tak w ogóle sustanon często jest walony.
Szacuny
3
Napisanych postów
505
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8621
To zdjęcie nie przedstawia mojego sustanonu. Dałem je tylko jako wzór. Dzięki za odopowiedzi. Na oko niby taka sama substancja w ampułkach. Laboratorium w domu nie mam tak więc nie sprawdzę.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
447
Witam Wszystkich!
Sluchaj stary najwarzniejsze sa napisy na ampulkach czy nie schodza!
Oprocz tego jeszcze wazne jest to ile w ampulkach jest plynu tzn.czy w kazdej ampulce jest po tyle samo?Jesli tak,to mysle,ze nie masz sie czego bac!