Dlaczego niektóre białka jak WPC80 po energicznym mieszaniu w shakerze powoduje kilko cm pianę (mówię ogólnie, a trochę firm z USA czy Europy używałem), a dobrej jakości izolat CFM Europejskiej firmy nie powoduje praktycznie żadnej piany, tylko ma kremową konsystencje z bąbelkami powietrza? Czy jest to kwestia większej ilości tłuszczy i cukrów w WPC czy coś innego?
...
Napisał(a)
Cześć,
Dlaczego niektóre białka jak WPC80 po energicznym mieszaniu w shakerze powoduje kilko cm pianę (mówię ogólnie, a trochę firm z USA czy Europy używałem), a dobrej jakości izolat CFM Europejskiej firmy nie powoduje praktycznie żadnej piany, tylko ma kremową konsystencje z bąbelkami powietrza? Czy jest to kwestia większej ilości tłuszczy i cukrów w WPC czy coś innego?
Dlaczego niektóre białka jak WPC80 po energicznym mieszaniu w shakerze powoduje kilko cm pianę (mówię ogólnie, a trochę firm z USA czy Europy używałem), a dobrej jakości izolat CFM Europejskiej firmy nie powoduje praktycznie żadnej piany, tylko ma kremową konsystencje z bąbelkami powietrza? Czy jest to kwestia większej ilości tłuszczy i cukrów w WPC czy coś innego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie porównuj wpc do izolatów, tańsze białka mogą mieć gorszy surowiec i się będą pieniły,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Stcak kreatynowy z b. dużą ilośćią kreatyn BEZ MONO
Następny temat
Zmielone płatki owsiane
Polecane artykuły