Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dopasowanie buta - numeracja

Pietro.O

Wysłana - 10 sierpnia 2008 13:53    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, chcialem zobaczyc wasze opinie na temat kupowania butow do pilki noznej. Wiem juz ze skorzane korki powinno sie kupowac ciasne, ogolnie za male, poniewaz sie potem rozejda i dopasuja do nogi, ale O ILE ? Wlasnie tego nie wiem. Kupilem sobie adidas copa mundial rozmiar 42 2/3 moj zwykly numer buta to 44...45. Nie wiem czy mi sie za bardzo nie rozejda bo teraz sa troche ciasne ale palce mam wyprostowane. Doradzano mi 42 ale niemoglem wyprostowac palcow.

Prosze o opinie tych, ktorzy juz mieli z tym doczynienia. Bede bardzo wdzieczny.

nie wazne jak zaczynasz wazne jak konczysz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 sierpnia 2008 17:30 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

isnah

Wysłana - 10 sierpnia 2008 17:30    Edytuj Cytuj
Nie chce cie martwic ale kupiles zbyt male.Nigdy nie patrze na numeracje bo ta w kazdej firmie jest inna.Na poczatku mialem problemy z kupowaniem butow bo prawie zawsze kupowalem za duze.Teraz zabieram ze soba skarpete i przymiezam.Wiadomo but sie rozbije ale nie przesadzajmy gora do 0,5 cm

Zmieniony przez - isnah w dniu 2008-08-10 17:31:01

bollek.

Wysłana - 15 sierpnia 2008 21:42    Edytuj Cytuj
Ostatnio kupiłem Pumy King Exec (kangurza skóra) rozm 42, a normalnie nosze buty 43-44. Jak je najpierw przymierzyłem były troche za małe, po 2-3 treningach idealne :)
Także nie bój sie ;p pierwszy raz trenuj w nich 30 min później godzinę itd aż będziesz czuł sie w nich idealnie - w końcu Copa Mundial to najwyższa klasa ;]

Pozdro

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dopasowanie buta - numeracja

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.