Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 316 razy
słowa kluczowe: bolące  łokcie 
Autor

Bolące łokcie

Pretek000

Wysłana - 18 lutego 2010 20:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pół roku temu po treningu klatki i bicepsa zaczął mi boleć lewy łokieć, zrobiłem 3 miesięczną przerwę, w tym czasie smarowałem się maściami rozgrzewającymi i właśnie jakiś czas temu zacząłem znowu ćwiczyć, po lekkim treningu kaltki i bicepsów znów zaczął boleć ale tym razem prawy łokieć, byłem u lekarza nic ciekawego mi nie powiedział tylko to żebym zrobił przerwę, wypisał mi maść. Bole są już od prawie 5 miesięcy co to może być? Zaczynają się gdy tylko lekko poćwicze. Bole są okolicach ścięgna, gdy wyprostuję dajmy na to prawą rękę to są bóle od strony klaty nie wiem jak wam to wytłumaczyć, czuję kłucie i jakieś przeskakiwanie coś strzela w nich. Co mam robić?

Śpieszmy się łapać masę... Tak szybko odchodzi...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2010 21:04 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe ,  odżywki na masę

Pretek000

Wysłana - 18 lutego 2010 21:04    Edytuj Cytuj
przy pompkach i podciąganiu się nie czuję zbytnio bólu, może ćwiczyć tak i jak po misiącu znów będą boleć po normalnym treningu pojechać do lekarza sportowego? co sądzicie o tym?

Śpieszmy się łapać masę... Tak szybko odchodzi...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.