Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Bóle serca po HYDROXYCUT'cie ???

SFD

Wysłana - 29 kwietnia 2002 23:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jakieś pół roku temu zacząłem mieć problemy z sercem. Szybko przytyłem, skoczyło mi ciśnienie i pojawiły się kłucia w pobliżu lewego barku i pod lewą pachą. Udałem się do kardiologa - zrobiłem sobie Echo Serca i okazało się że mam nieznaczny przerost lewej komory serca oraz śladowe wypadanie zastawki mitralnej. Lekarze powiedzieli że to nic poważnego i że tego się nie leczy i że mogę dalej trenować (tylko bez koksu oczywiście!!!)oraz że bóle które mam nie są nie bezpieczne...
Na jakieś dwa miesiące odstawiłem treningi, brałem czosnek w tabletkach - ciśnienie wróciło do normy - bule zniknęły.
Jednak pragnąłem powrócić do ćwiczeń.
Ztwierdziłem że muszę trochę schudnąć - zgubić tłuszcz aby odciążyć serce i w tym celu kupiłem sobie HYDROXYCUT firmy MUSCLETECH (ważę 94kg przy 180cm)
Biorę ten specyfik już tydzień i bóle serca pojawiły się na nowo! Wiem że są w tym suplemencie składniki działające podobnie do kofeiny ale z drugiej strony wszystkie są całkowicie naturalne i zdrowe... (guarana, zielona herbata, ma-huang, karnityna, chrom, garcinia cambogia)
Dołuję się bo cały czas boję się że coś mi się możę stać, a kłucia są bardzo nie przyjemne i pojawiają się bardzo sporadycznie w różnych porach dnia bez względu na wysiłek czy nie...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 kwietnia 2002 00:19 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 6.00zł
Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 00:19    Edytuj Cytuj
Mimo wszystko nie pochwalam brania efedryny z kofeiną. To już się nazywa NIEDOZWOLONE z przyczyn zdrowotnych. Nie chcesz mieć bólów serca, to po prostu nie bierz!
Jeśli ktoś nie chce, żeby bolały go palce, to nie tłucze po nich młotkiem.
Pozdrawiam.

guru

Boofi

Wysłana - 30 kwietnia 2002 01:24    Edytuj Cytuj
witam
co do surowcow naturalnych to nie musza byc wcale bezpieczne....
np wilcza jagoda dziecko 3 jagodki dorosly 7-10 i kaplica

co do hydroxycut i innych podobnych (do guru) czy nie obkurczaja one naczyn ??? (zestawienie zwiazkow zawartych ??)
czy bule w okolicy lewego st barkowego ramienia to nie cos jak zapowiedz zawalu (zatoru) ???
z tego co mi wiadomo to sie to jakos tak moze objawiac ?
pozdrawiam

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 01:38    Edytuj Cytuj
Chyba ktoś mnie tu źle zrozumiał!!! W Hydroxycutcie nie ma ani Efedryny ani Kofeiny!!! Są tam składniki działające na podobnej zasadzie - guarana i ma-huang.
Identyczne bóle miałem pół roku temu gdy mi się sporo przybrało na wadze i kardiolodzy powiedzieli że mam zdrowe serce tylko przeciążone wysiłkiem...

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 07:22    Edytuj Cytuj
Gajer - nie do końca masz zdrowe serce, skoro sam piszesz o powiększeniu lewej komory i śalowym wypadaniu płatka.
A swoją drogą, co to za różnicz, cy coś jest arszenikiem, czy tylko działa jak arszenik?
Z punktu widzenia efektu końcowego?
Pozdrawiam.

guru

kesieo

Wysłana - 09 lipca 2002 00:04    Edytuj Cytuj
jAK TAM JEST WYRAZNIE NAPISANE ZE JAK KTOS MA KLOPOTY ZE ZDROWIEM POWAZNE TO LEPIEJ ZEBY NIE BRAC BO W TEDY SIE RYZYKUJE ZDROWIEM A SKUTKI NIE PRZEMYSLANEGO BRANIA MOGOM BYC OPLAKANE

[_^AjAk^_]
Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja a i mialem jeszcze taki dzial Ringa teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja

[_^AjAk^_]YoYo ajak
a tutaj są kaczki [http://www.insomnia.pl/temat87594/] moja oficjalna strona [http://www.kesiu.existonline.com]

kondrah

Wysłana - 12 maja 2003 08:20    Edytuj Cytuj
w wyciagu z mahuang jest wlasnie efedryna

KdH/BJJ/WWA

KdH/BJJ/WWA

Boofi

Wysłana - 13 maja 2003 20:47    Edytuj Cytuj
witam
Co to za staroc tu sie pojawiła......

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

kondrah

Wysłana - 13 maja 2003 21:14    Edytuj Cytuj
a tak sobie przegladalem archiwum:)

KdH/BJJ/WWA

KdH/BJJ/WWA

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bóle serca po HYDROXYCUT'cie ???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.