Stwierdzono u mnie 2 lata temu zespół gilberta podwyzszony poziom bilirubiny , planuje rozpocząć 1 cykl w życiu wino + deka +test prop ,Jaki wpływ na na w/w dolegliwość maja powyzsze srodki i czy po zakonczonym cyklu wrócą do terazniejszej normy?Jak mogę się zabezpieczyc poza porzyjmowaniem np hepatilu podczas cyklu przed odblokiem?
...
Napisał(a)
Witam
Stwierdzono u mnie 2 lata temu zespół gilberta podwyzszony poziom bilirubiny , planuje rozpocząć 1 cykl w życiu wino + deka +test prop ,Jaki wpływ na na w/w dolegliwość maja powyzsze srodki i czy po zakonczonym cyklu wrócą do terazniejszej normy?Jak mogę się zabezpieczyc poza porzyjmowaniem np hepatilu podczas cyklu przed odblokiem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Swoje pytanie kieruj do działu doping . Ale myślę że w tej kwestii powinien się wypowiedzieć lekarz .
Polecane artykuły