Pzdr
...
Napisał(a)
Co wrzucacie z supli na cyklu ? co warto wrzucic? ja zazwyczaj przed tr 10g krety, 6g argininy, 6g beta alanina, 1g witc i magnez. Do tego wpc i witaminy. Cykl bedzie masowy test+deka+meta,
Pzdr
Pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zalezy jak z miska u ciebie
Ja witaminy priobiotyki bialko kretka i pw, wit c
Tran i olej lniany plus oliwy
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-11-30 13:50:56
Ja witaminy priobiotyki bialko kretka i pw, wit c
Tran i olej lniany plus oliwy
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-11-30 13:50:56
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Miska bedzie dopieta. Ale zastanawiam co jeszcze warto wrzucic dla lepszych efektow i dla zdrowia. Bo z tymi suplami to wiadomo jest. Np kazdy bierze bcaa i niby spoko, widzialem kiedys jakies badanie i grupa miala lepsze rezultaty stosujac bcaa niz ta co nie stosowala. Ale widzialem tez podzial supli na A/B/C/D i bcaa bylo w grupie C wiec, ze nie ma potwierdzenia na jej dzialania :D
A co do probiotykow to bierzesz jakies tabsy czy np kefirek dziennie sobie wypijasz?
Zmieniony przez - Teodorrr w dniu 2017-11-30 13:56:07
A co do probiotykow to bierzesz jakies tabsy czy np kefirek dziennie sobie wypijasz?
Zmieniony przez - Teodorrr w dniu 2017-11-30 13:56:07
...
Napisał(a)
Tego typu sprawy w tym temacie - https://www.sfd.pl/Dyskusje_o_żarciu,treningu_i_innych_czynnikach_przełamujących_stagnację_vol_5-t1009359.html
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zmiana apteki. W Jakie firmy celowac. Bez Under
Następny temat