Możesz mieć lepsze i gorsze dni, ale bez względu na to co się dzieje, musisz trenować.Wtedy są rezultaty! Joe Moreira
...
witam...mam pytanie dotyczące siniaków na ciele...lekkie uderzenie i od razu siniak który zostaje dość długo...jak z tym walczyć?? brakuje jakiś witamin czy co ?? dziękuje za odp...pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
byc moze zła/niedostateczna krzepliwosc krwi, wydaje mi sie jednak ze nie ma co przesadzac od razu z hemofilia, z tego prostego wzgledu ze masz juz 21 lat, gdybys mial hemofilie to wiedzialbys o tym wczesniej, bo przy powazniejszym uderzeniu ktorego na pewno nie raz doswiadczyles bez zastrzyku bys sie raczej przekrecil
w kazdym razie idź do lekarza, powiedz mu o swoim problemie, dostaniesz skierowanie na badanie krwi i wtedy po wyniku bedzie mozna powiedziec czy ci cos jest, czy tak po prostu masz
tu tez cos jest
https://www.sfd.pl/temat229015/
zreszta troche juz tego bylo
https://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tytul&search=siniaki
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-10-23 12:29:46

w kazdym razie idź do lekarza, powiedz mu o swoim problemie, dostaniesz skierowanie na badanie krwi i wtedy po wyniku bedzie mozna powiedziec czy ci cos jest, czy tak po prostu masz
tu tez cos jest
https://www.sfd.pl/temat229015/
zreszta troche juz tego bylo

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-10-23 12:29:46
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Ja mam to samo
, niektórzy po prostu mają wrodzone tendencje do siniaków, to chyba z kruchymi naczyniami krwionosnymi jest związane. Po kilku latach treningu troche sie poprawiło, teraz po prostu używam ochraniaczy a jak już się zrobi siniak, smaruję arcanelem, to taka maść z arniki, kosztuje grosze a znacznie przyspiesza wchłanianie.

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
...
Napisał(a)

Możesz mieć lepsze i gorsze dni, ale bez względu na to co się dzieje, musisz trenować.Wtedy są rezultaty! Joe Moreira
...
Napisał(a)
Nie zapominajmy też, że w niektórych przypadkach obecność nieuzasadnionej i częstej obecności siniaków jest objawem choroby nowotworowej! Niestety nie pamiętam jakiej
- ale poszperam!

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
cóz - tak to widocznie z tobą jest
mozesz łykać wszystko co ma zapewniać szczelność i elastyczność naczyc , od rutinoscorbinu po ....
mozesz łykać wszystko co ma zapewniać szczelność i elastyczność naczyc , od rutinoscorbinu po ....
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!