Szacuny
3
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3331
Rodzice kumpla prosi mnie, abym pomógł im wybrać rower do DH dla ich syna.
Ta dyscyplina go bardzo interesuje i bardzo dużo jeździ z górek, ale nie ma sprzętu do tego ( narazie Author'ek Basic, który się do tego poprostu nie nadaje ) ;]
Rodzice chcieli mu zrobić niespodzianke na urodziny i kupić jakiś sprzęt przeznaczony do DH.
Cena nie gra robi, bo jego rodzice są "nadziani", tzn. nie powinna przekroczyć 9/10k zł.
Tą kwote chcom przeznaczyć tylko na rower, ponieważ cały ubiór i inne ******ły ma.
A tak swoją drogą - fajnych ma starych.
Szacuny
8
Napisanych postów
1495
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17155
Najpierw piszesz, że cena nie gra roli, potem, że max 9/10 kzł, coś mi tu prowokacją ciągnie
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
Szacuny
3
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3331
Nie Amator:
No to cena maxymalna to 9/10k zł :)
Kona jest boska, jutro będę rozmawiał z jego rodzicami i zobacze co powiedzą.
A jaką ramę polecacie ? s ? m ? l ?
Kumpel ma 169 cm wzrostu, więc chyba s albo m ?
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
240
Ja mam Basic sx zjazdy to racje nie da sie tym poszaleć ale dzisiaj w lesie 50km/h na zjeździe wszystko zalezy od umiejetnosci !!!!!
jedynie co przeszkadza pare rzeczy amorek............oraz ........
Szacuny
3
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3331
No to 15,5' to m.
Sprubuje namówić jego rodziców, żeby kupowali jednak rower w porozumieniu z synem, bo jednak przy sprzęcie tej ceny i klasy to trzeba przymieżyć.
Szacuny
8
Napisanych postów
1495
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17155
Ja bym się zastanowił nad Specialized Big Hit Expert.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
Szacuny
7
Napisanych postów
8031
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28851
rama jest konkret widzialem live ale ma dja caly rower, a tam jest junior, aha i 32 zeby z przodu do mnie nie przemawiaja w Specjliscie, hample ma gorsze i troche obrecze, ja bym bral Staba