Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
551
witam
1. WIEK:27
2. WAGA:79
3. WZROST:177
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:112
-udo:62
-talia:82
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5lat
6. DIETA:
-białko:2-2,5g
-węglowodany:4-5g
-tłuszcz:1g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:2cykle 1)meta 2)enan+oxa
8. TRENING:4-5 razy w tyg
9. CEL CYKLU:masa + sila
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:5 m-cy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):do chudniecia
13. STAN ZDROWIA:b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:125
-martwy ciąg:170
-przysiad: 190
Wiec napewno bedzie tak:
1-10 prolo 200mg c5d
1-10 deca 200mg c7d
mam jeszcze oxe 150tabs 10mg gdzie to wsadzic w ten cykl?
czy dobrym rozwiazaniem byloby 5-12 30mg codziennie np z kreatyna?
prosze o rade
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
dla Twojej wiadomości-oxe genezy może sobie załatwić tutaj chyba każdy kumaty i wcale astronomicznych sum nie kosztuje.....więc jak chciałeś zaimponować to Ci troszkę nie wyszło
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
551
firma UNICHEM
teraz pewnie napiszecie zebym sobie w d... wsadzil :) jak to zawsze jak chodzi o oxe
ale ja jestem pewien na 100% ze to orginal ,zreszta niewazne,prosze powiedzcie mi tylko w ktorym miejscu cylku wdlug was ja umiescic i ocencie czy wogole ten cykl jest dobrze ulozony
Zmieniony przez - kutek1 w dniu 2009-03-26 18:58:23
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
norbas bo mnie po prostu kooorvica bierze jak widze setny raz, że ktoś mówi, ze wie, że ona ma legit towar, bo dil mu tak powiedział, mimo, że wszystko z tej firmy w PL to wałek, ale one wie na 100% bo mu dil powiedział....jak mu dziwka powie, że nie ma żadnego syfa to też będzie pewny na 100% bo ona mun tak powiedziała??
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
dokładnie, tak jak zabijaka powiedział, a jeśli powiem, ze towar jest pewny to dlatego, że wszyscy go wbijają i mają super efekty, a nie dlatego, że ktoś mi powiedział, jak mówię, że towar jest w miarę pewny to biorę ze sprawdzonych firm, a nie szajs, który ostatnio był widziany w Polsce działający jakies 2 lata temu