A kiedy mieso jest juz tak osizgle, ze nie da sie go w zadnen sposob przerobic i sprzedac w stanie surowym, robi sie z niego rozne potrawki (gyros, chinskie patelnie, curry i inne "smakolyki"
...
Napisał(a)
A co do miesa z supermarketow- wolowine trzyma sie w nadmanganianie potasu, dzieki czemu zyskuje piekny kolor.
A kiedy mieso jest juz tak osizgle, ze nie da sie go w zadnen sposob przerobic i sprzedac w stanie surowym, robi sie z niego rozne potrawki (gyros, chinskie patelnie, curry i inne "smakolyki"
A kiedy mieso jest juz tak osizgle, ze nie da sie go w zadnen sposob przerobic i sprzedac w stanie surowym, robi sie z niego rozne potrawki (gyros, chinskie patelnie, curry i inne "smakolyki"
...
Napisał(a)
Mówicie muchy? Lepiej uważaj kolego bo będzie jak w tym filmie "Mucha" :D ;)
Polecane artykuły