Some?
...
Napisał(a)
Witam, otóż mam taki problem, mój pierwszy cykl z testosteronu propinat. Pierwszy strzał wszedł elegancko, jest to krótki teść i czułem się zaj**iście lecz wczoraj zrobiłem drugi strzał w pośladek i zaczęło mnie w ch** boleć, nie mogłem spać, ból wstrzymie lecz wyczuwam na posladku w miejscu wbicia taki jakby guzek? lub opuchliznę, lekką dodam że igłe wbiłem za drugim razem do połowy, obok miejsca w które kułem za pierwszym razem. Proszę o jakieś wskazówki bo nie chcę przerywać cyklu :)
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skoro pierwsza iniekcja byla ok to byc moze sknociles iniekcje
Czasem organizm musi przywyknac jak to pierwszy cykl
Czesc osob slabo toleruje propy
Gulka sie wchlonie
Zminiaj strony jak bijesz raz lewy jak prawy
Jak nie bedzie goraczki to wszystko ok
UUpelnij wiek w profilu
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2016-01-28 07:58:52
Czasem organizm musi przywyknac jak to pierwszy cykl
Czesc osob slabo toleruje propy
Gulka sie wchlonie
Zminiaj strony jak bijesz raz lewy jak prawy
Jak nie bedzie goraczki to wszystko ok
UUpelnij wiek w profilu
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2016-01-28 07:58:52
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Nie mam gorączki, diete utrzymuje dalej, bezsenność może wnikać z tego że spijałem burna energetyka. Mam jeszcze 2 pytania
1. Czy teść działa od razu? Bo po pierwszym strzale miałem uczucie jak po fecie :D pewny siebie, siła +100 i ogólnie wszystko kolorowo.
2. Czy przy wkłuciu igłą możliwe że za lekko wbiłem? Tzn nie do końca igły, bo dupsko mam 50\50 mięsiste. Igła bodajże 0.6mm o długości 2.5cm
Zmieniony przez - somapejra w dniu 2016-01-28 08:04:07
1. Czy teść działa od razu? Bo po pierwszym strzale miałem uczucie jak po fecie :D pewny siebie, siła +100 i ogólnie wszystko kolorowo.
2. Czy przy wkłuciu igłą możliwe że za lekko wbiłem? Tzn nie do końca igły, bo dupsko mam 50\50 mięsiste. Igła bodajże 0.6mm o długości 2.5cm
Zmieniony przez - somapejra w dniu 2016-01-28 08:04:07
Some?
...
Napisał(a)
I bij glebiej
Igla do konca nie do polowy
Igle daj 40 mm dlugosci
Tak tesc dziala bardzo szybko
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2016-01-28 08:06:36
Igle daj 40 mm dlugosci
1
...
Napisał(a)
lodzianin1I bij glebiej
Igle daj 40 mm dlugosci
Mierzyłem temperature przed chwilą, mam równe 36 stopni. Zaraz idę na siłownię. Mam nadzieje że wszystko będzie ok i dobrze rosło :)
Zmieniony przez - somapejra w dniu 2016-01-28 09:19:05
Some?
...
Napisał(a)
Na lekki stan zapalny jakby bolało daj Naproxen.
Bij głębiej jak napisał Łodziak.
Bij głębiej jak napisał Łodziak.
1
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Robię strzała co 2 dni, wczoraj robiłem strzała i czułem się przymulony igłe wbiłem do końca. O 19 poszedłem spać, spałem 6h,o 1 się obudziłem i oka zamknąć nie mogę :P Od dawna miałem problemy ze snem ale teraz to prze kozak, 6h zupełnie mi wystarcza do pełnej regeneracji. Czy to wystarczająco? Zastanawiam się jak zmienić porę wstawania, bo bardziej by mi pasowało wstać o 6 niż o 1 :P Czy to normalne? ktoś tak miał lub tylko ja
Some?
...
Napisał(a)
szybsza regeneracja
i widocznie tyle potrzebowałeś tylko snu
i widocznie tyle potrzebowałeś tylko snu
...
Napisał(a)
Panowie potrzebuje jakiegoś poradnika iniekcji w udo lub barki bo sitko z pośladek i ciężko się wbija. Szukałem na necie, znalazłem parę ale po komentarzach piszą że źle itp. Ogólnie opinia 50\50 potrzebuje jakiegoś dobrego poradnika bo pielęgniarka wyjechała :D. Igły mam 0.7x40mm
Some?
...
Napisał(a)
Witaj, mnie tez po propie bolało, biłem posladki i barki i tak w koło, wtedy było ok, w poslad 7x40, w barki nawet 5 szło lub 6, Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!