Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z prohormonami na aukcjach w sklepach internetowych i mam odnosnie ich pytanie.Czy to prawda ze po zakonczeniu cyklu cala zdobyta masa spada???I jak to wkoncu jest z tym flakiem???PH niszcz watrobe , uklad pokarmowy czy jedno i drugie???I co z odblokiem???
...
Napisał(a)
Witam.
Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z prohormonami na aukcjach w sklepach internetowych i mam odnosnie ich pytanie.Czy to prawda ze po zakonczeniu cyklu cala zdobyta masa spada???I jak to wkoncu jest z tym flakiem???PH niszcz watrobe , uklad pokarmowy czy jedno i drugie???I co z odblokiem???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
odblok konieczny, jak nie masz odpowiedniego pojęcia to zawsze wszystko po wszystkim Ci spadnie
...
Napisał(a)
No do PH pasowało by dokupic osłone watroby .
Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre
http://www.sfd.pl/Moje_Skromna_Domowa_Siłownia-t754975-s3.html#post11
...
Napisał(a)
PH to nic innego jak koks skutki pozytywne i negatywne podobne :) tylko ze wiekszosc PH kosi bebechy niemiłosiernie :)
...
Napisał(a)
odblok by sie przydał
jak ne masz wystarczającej wiedzy to spadki bedą
a czy ryje flaki to jest podzielone zdanie .
a tak poza tym to czytaj bo na twoje pytania są juz odpowiedzi wyszukiwarka.
jak ne masz wystarczającej wiedzy to spadki bedą
a czy ryje flaki to jest podzielone zdanie .
a tak poza tym to czytaj bo na twoje pytania są juz odpowiedzi wyszukiwarka.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!