...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ta firma nie ma dobrych recenzji
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Opakowanie wyglada przyzwoicie, jednak trzeba pamietac ze to under podszywajacy sie pod apteke...
Veteran
...
Napisał(a)
to że under to wiem. Koleżka bił propa Organona w innym "opakowaniu" i klepał git. Brał ktoś takie coś?? Podobno wypuścili nowego propka i zmienili opakowanie - tylko po co?
Tamtego propa chwalił: BodyLine i B-50 mówił że też klepie
Zmieniony przez - --MaDDoX-- w dniu 2008-12-23 19:49:11
Tamtego propa chwalił: BodyLine i B-50 mówił że też klepie
Zmieniony przez - --MaDDoX-- w dniu 2008-12-23 19:49:11
...
Napisał(a)
nie za bardzo mogę być wiarygodny w tych testach - biję co innego - może końcówka cyklu - zobaczymy
...
Napisał(a)
ja bym nie bral takich rzeczy. moim zdaniem takie undery podszywajace sie pod apteke to najwiekszy szajs. po co byc testerem szajsu? podobnie jest z zambon propionat. kup sobie pewniejszego propa przeciez to jest tanie wiec po co ryzykowac
...:::FOREVER:ON:::...
...
Napisał(a)
no a tam widze malborasy wystaja no ładnie ładnie hehehe
" prawdziwi dla prawdziwych , d***** dla dziwek "
...
Napisał(a)
znalazłem testera jutro będzie trzecia injekcja 100mg eod (zero bólu przy i po strzale) - na razie mówił że libido większe i samopoczucie zaje....e - jutro pójdziemy na siłkę to się zobaczy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Anastrozol-ratiopharm 28tbl x 1mg Ratiopharm Niemcy
Następny temat