Czy moze takie polaczenie oxa + prima zostawic na koniec masowania nastepnego?
...
Napisał(a)
Lece teraz prop tren masteron , Po skonczeniu mysle nad odblokiem a potem sprobowalbym czegos z ciekaszych srodkow. Mysle nad oxa i prima z biosiry. Podobne dobry towar. Probowaliscie takiego polaczenia? Jakie dawki i dlugosc dac? Potem wszedlbym na test meta deca
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
heniuk jaki cel? bo jak mam byc szczery to na prime szkoda kasy
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
tylko primy oral nie bierz, dla mnie prima b.dobry środek, ale raz, że strasznie nieekonomiczny, a dwa, że ciężko o oryginał
...
Napisał(a)
podobno prima z biosiry jest dobra ale nie wiem czy oral czy inj
cel sila ,masa dobrej jakosci
cel sila ,masa dobrej jakosci
...
Napisał(a)
siła od tego Ci nie pójdzie, nie wiem jak inj. ale oral nie bierz, licz się tylko z tym, że sensowny cykl na primie to co najmniej te 8-10 tygodni i myślę, że poniżej 500 mg tygodniowo nie ma co startować, oczywiście test do tego
...
Napisał(a)
to poalczenie oxa+ prima raczej kiepskie?
lece teraz cykl i szukam pomyslow na cos fajnego i mocnego. Oxa na odbloku po trenie to raczej kiepski pomytsl co?
lece teraz cykl i szukam pomyslow na cos fajnego i mocnego. Oxa na odbloku po trenie to raczej kiepski pomytsl co?
...
Napisał(a)
moze zaproponujesz jakis dlugi cykl 30-40 tyg z uzyciem tych srodkow? wskazana dowolnosc. Mocno ale bez gh i insy bo szukam jakis pomyslow na przyszly rok
...
Napisał(a)
1-6 meta
1-15 enan
1-15 deka
16-30 mix
16-29 prima
16-23 oxa
Dawki sam sobie ustal bo "mocno" to pojęcie względne w tym temacie
1-15 enan
1-15 deka
16-30 mix
16-29 prima
16-23 oxa
Dawki sam sobie ustal bo "mocno" to pojęcie względne w tym temacie

...
Napisał(a)
aras _tabsy niepodeszły?
j/w najpierw masa a póżniej kosmetyki
Zmieniony przez - 8x8 w dniu 2012-07-10 21:50:50
j/w najpierw masa a póżniej kosmetyki
Zmieniony przez - 8x8 w dniu 2012-07-10 21:50:50
...
Napisał(a)
Prima w odpowiedniej awce i przy dobrym polaczeniu to wcale nie taki kosmetyk:) Bardzo dobry srodek do cyklow masowych, gdzie zamiast wodnisto-tluszczowych kilogramow licza sie stabilne przyrosty. A czy o oryginal tak ciezko?? Stereotyp:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!