Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3110
Witam jestem na długim cyklu ale planuje wkońcu odblok trwa już koło roku pare mostków było. Drugi raz dostalem problemu z poceniem sie jak nic nie robie jest ok ale chwila ruchu(przejście 5 schodów) i zara sie leje jak z kranu i to jest takie uczucie ze od środka czuje jak mnie grzeje a na zawnątrz zimno sie robi. Do takiego stopnia to przeszkadza ze nie potrafie normalnie funkcjonować.
Aktualnie leci
enan 250mg e3d
bold 500mg ew
Problem z ginekomastią miałem jadłem nolvadex dość długo niedawno zmieniłem na atd i w tym momencie zaczeło się najgorsze pocenie. Raz w swojej karierze miałem już taki problem weszłem na mostek i przeszło. Teraz zależy mi to szybciej opanować. Miał ktoś podobny problem? Albo macie jakieś pomysły co to może być?
Szacuny
0
Napisanych postów
208
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3727
ale ja to znam nie musisz mówić dobrze że w ogóle zrozumiałeś w czym tkwi problem
napyerdalaj cardio, trucht, bieganie najlepiej, bo rowerek z tętnem 140 to se można w dupe wsadzić. Tzn. jak będziesz 70 letnim dziadkiem po 3ech zawałach to spoko, i taka forma aktywności będzie jak najbardziej ok
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Masz czerwona jape i w nocy sie pocisz? Sprecyzuj to czy jak zacząłes brac ATD pot zaczął znikać? Ten problem a w szczególności nocne poty wystepuja przy HRT podczas dużego estradiolu.Po obnizeniu zazwyczaj problem znika. Tarczyca tez moze być ale ja uwazam ze to jest zwiazane z SAA
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3110
Mi sie też zdaje ze to cos z saa zaczolem atd brać i wtedy dopiero dostałem takiego mocnego potu. Wcześniej co kiedyś brałem atd dostałem ogromnego potu a po 1,5-2tyg w ciagu może 2-3dni zniknoł a atd leciało cały czas w takiej samej dawce.
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3110
w nocy czasami sie poce ale to nie jakos mega mocno. Jaki kolwiek wysiłek fizyczny szybsze ruchy zdenerwowanie zestresowanie zara mnie oblewa jak z prysznica.
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Kolego z tym ATD to nie jest tak że powoduje ono pocenie. Moim zdaniem przy takiej dawce masz duzy poziom estrogenów.Blokowałes to Nolvą i było gites.Odstawiłes nolve i przeszedłes na ATD zaczęły sie problemy a to dlatego moim zdaniem, ze po odstawieniu nolvy nastapił wyrzut blokowanego estro.Zanim ATD sie rozkreciło, wystapił problem z mega wywalonym estrogenem.Obrazowo; wyobraz sobie wielki zalew z tamą.Pada deszcz. Woda sie podwyzsza. Podwyższasz coraz bardziej zapore aby powstrzymac zalanie okolicy.To podwyższanie zapory to nolva.Estrogen to woda która sie zbiera w zbiorniku.Odstawiasz Nolve czyli opuszczasz zapore.Woda pyerdolneła i zalała cała oklice.TO jest ten wyrzut estrogenów.Natomias inhibitor czyli ari albo ATD to po prostu jak na stadionie - zasuwasz dach ; deszcz przestaje padać, woda sie nie gromadzi, poziom jest w miare stabilny. Mam ndzieje że w miare jasno to nabazgrałem i kapujesz w czym rzecz.KONTROLUJ estradiol. Przyczyny moga być oczywiscie rózne takie o których lepiej nie gadac; ziarnica, chłoniak, problemy z tarczycą, nadnerczami, płucami, uczulenia itd ale w Twoim przypadku chodzi o to co napisałem.Zrób badanie E2 i kontroluj estradiol.Opisy jak znajdziesz na forum.
Zmieniony przez - Hermann1 w dniu 2012-10-31 17:33:16
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy