SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok po 8 tyg Ostaryna 20mg+LGD 10mg

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 418

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 19 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 524
1. WIEK: 34
2. WAGA: 86
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: ponad 41 (nie mam centrymetra krawieckiego)
-klatka: ? nie mam centrymetra krawieckiego
-udo: ponad 62 (nie mam centrymetra krawieckiego)
-talia: nie mam centrymetra krawieckiego, ale Pas S-kę zapinam z zakładką:P
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 14 lat?? (wiekszość czasu trening pod SW i sporo przerw)
6. DIETA (obecna):
-białko: ok 200
-węglowodany: ok 320 (jak dam radę tyle wcisnąć w siebie....)
-tłuszcz: ok 120
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: W trakcie Osta 20mg+LGD 10mg (prędzej 2 x osta rehabilitacyjnie 10-15mg i 1xLGD 5mg)
8. TRENING: PHAT
9. CEL CYKLU: MASA
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: W trakcie Osta 20mg+LGD 10mg
11. POZIOM BF%: 14%-16%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): brak, z wyjątkiem okolic bioder
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: tak, androgenne, dziedziczne - pogodziłęm sie z tym
15. PPM (podstawowa przemiana materii): ?
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: ostatnia seria 2x135
-martwy ciąg: problemy z plecami, nie robię maksów
-przysiad: problemy z plecami i miałem długą przerwę od nóg (obecnie kończę serią 120x3, pełne siady z zatrzymaniem)


Brałem przez 7 tyg (obecnie 8 tydzień) LGD 10mg + Ostaryna 10mg , przez pierwsze 5 tyg było jeszcze GW 8mg (miało być na lipidy).
Za 5 dni mam skończyć cykl i zastanawiam sie czy odblok będzie potrzebny. LH trochę spadło i test w dolnych widełkach, ale "podobno" po LGD tak bywa i sam się podnosi.

Środki które mam do dyspozycji w zanadrzu:

* 2 listki Clomidu po 10x50mg

* Arimicare Pro

* Pół opakowania Estrogenex 2nd generation

* Ziołowy boster z Sports Academy, "Zestaw anaboliczny" ,skład :
-Cissus 40% ketosterydów, w tym 20% 3-ketosteronu
-Kozieradka 70% Trygimanozy
-Cyanodis Arachnoides, w tym 50% ecdysteronu
-Sarsaparilla 50:1

* trochę ziółek, typu czarny imbir, Horny Goat, Fadogia, Long Jack

Wyniki sprzed:

AlAT 34,3 U/l[0-50]
AspAT 39,2 U/l[0-50]
Bilirubina całkowita 0,81 mg/dl[0,3-1,2]
FSH 6,81 mIU/ml[1,27-19,26]
LH 2,49 mIU/ml[1,24-8,62]
Estradiol 29,12 pg/ml[-31,5]
Prolaktyna 11,03 ng/ml[2,64-13,13]
Testosteron 511,23 ng/dl[175-781]


Wyniki po:

AlAT 93,4 U/l[0-50] (alat w trakcie miałem powyżej 120 ale spadł)
AspAT 66,7 U/l[0-50]

Bilirubina całkowita 0,54 mg/dl[0,3-1,2]
FSH 5,29 mIU/ml[1,27-19,26]
LH 1,56 mIU/ml[1,24-8,62]
Estradiol 29,21 pg/ml[-31,5]
Prolaktyna 11,35 ng/ml[2,64-13,13]
Testosteron 184,88 ng/dl[175-781]
Lipidogram Cholesterol całkowity 218,2 mg/dl[115-190]
Cholesterol HDL 23,9 mg/dl[40-]
Cholesterol nie-HDL 194,3 mg/dl[-]
Cholesterol LDL 172,0 mg/dl[-]
Trójglicerydy 111,4 mg/dl[-150]


Ogólnie z cyklu jestem zadowolony, siłow do przodu średnio 10-20%. Masa ok 4-5kg do przodu (BF sie raczej utrzymał, może minimalnie do góry).
Z uwagi na obniżenie LH i Testa chciałem wrzucić przez 2tygodnie po 25mg clomidu, do tego ziółka (zestaw anaboliczny i resztę) oraz kreatyne. Nie wiem czy dorzucić Arimicare PRO (zawiera Arimistane) czy zostawić sobie na redukcję.



Zmieniony przez - blade123 w dniu 4/3/2019 9:09:31 PM
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 45936 Napisanych postów 292044 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1432027
Clom będzie dobrym rozwiązaniem ,tych boosterów z juesej bym nie brał bo część potrafiła lepiej poblokowac jak cykl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 15 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 963
j/w. Wszystko w normie! Bez paniki. Na spokojnie i bez wkręcania, zbędnej chemii.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 19 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 524
lodzianin1
Clom będzie dobrym rozwiązaniem ,tych boosterów z juesej bym nie brał bo część potrafiła lepiej poblokowac jak cykl

Jakie dawki?
10 dni po 25mg Cloma + ziołowy booster (przez 6 tyg) i kreatyna starczą?
Czy większe dawki?
Może coś innego dołożyć?

Yuta
j/w. Wszystko w normie! Bez paniki. Na spokojnie i bez wkręcania, zbędnej chemii.


LH i teście prawie w dolnej granice, więc coś chyba wypadałoby dać na szybszy powrót? Pytam się bo świeżak w tym temacie jestem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 45936 Napisanych postów 292044 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1432027
Daj cloma 3 dni po 50 mg później że 2 tyg po 25 powinno być ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 15 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 963
Pewnie. Daj clom jak lodzianin napisal, tylko nie wrzucaj wszystkiego co sie nawinie.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

odblok po długim cyklu

nutlove nowy