Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
381
Witam!
Mam problemy z kregoslupem szyjnym ciagle mnie boli, zawroty glowy,dretwienie palcow itd. Wybieram sie prywatnie do neurologa i chcialem sie zapytac jak wyglada takie badanie? Czy zawsze sie robi rezonans magnetyczny? Jaki jest mniej wiecej koszt takiej wizyty z badaniem?
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7225
Tutaj tego chyba nikt Ci dokładnie nie sprecyzuje. Najlepiej jak sam zadzwonisz i się dopytasz. Oczywiście koszt wizyty będę zależy od ilości przeprowadzonych badań. Ale inne ceny są w Warszawie, a inne w Pcimiu Dolnym. Renoma lekarza również ma ogromne znaczenie. Rozrzut cenowy może być ogromny. U jednego możesz zapłacić 500% tego, co u innego. Najprościej będzie jak zadzwonisz i się wszystkiego dowiesz, bo z danych które podałeś (a raczej których nie podałeś) ciężko chociażby przybliżoną kwotę podać. Może się obyć również bez rezonansu, ale czy się obędzie dowiesz się od lekarza.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale wolę płakać w Bugatti.
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
381
Rozumiem, bardzo mi pomogliscie. A zakladajac ze moje problemy sa przez np. krzywy kregoslup czy neurolog tez to zdiagnozuje czy wypadalo by tez odwiedzic ortopede i zrobic rentgen?
Szacuny
78
Napisanych postów
429
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3301
Żadnego z tych badań nikt Ci nie zrobi bez skierowania. Możesz ew. iść do lekarza ogólnego, który być może da skierowanie na RTG, które może przydać się przy diagnozie.