Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
1.WIEK:27
2. WAGA:84
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:41
-klatka:115
-udo:60
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:11
6. DIETA:
-białko:2.5
-węglowodany:6-7
-tłuszcz:1-2
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:trwa dalej enan 250 e4d od lutego
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130
-martwy ciąg:190
-przysiad:160
Witam jestem od lutego na enanie 250 e4d czyli 7 miesięcy chce od stycznia zacząć nowy cykl i teraz pasowało by zrobić mostek. Jaka dawke testa i czy do tego bić hcg?
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
Raczej nie mówił o mostku tylko żeby pociągnąć jeszcze z 4 tyg i później ewentualnie mostek. Hcg już biłem tltko na Hcg mostek to raczej długo się nie robi?
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
mesja1905
A w jakim celu ten mostek ?
Badania złe wyszły , bo chyba nie chcesz odpocząć od ilości towaru ?
Hcg szło podczas tego cyklu ?
Chce od iniekcji odpocząć. Złapałem zastój trochę a nie chce robić odbloku troszkę zluzować treningi i wejść w grudniu może listopadzie znowu z masą ale to już cypio albo propa. Hcg tltko 5000iu mój trener jest przeciwny w trakcie cyklu
Szacuny
14983
Napisanych postów
31298
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
211958
Jak masz swojego trenera to co tutaj szukasz ? Jak Krzykacz , przemysł co dalej i lecisz . Odpocząć od inj e4d ? Proszę Cię . Zrób 7/10 dni treningu lżejszego . Zlap oddech . Zmień dawki na większe i będzie dobrze .
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
Był to mój 1 kontakt z igła i złe zrobiłem sporo zastrzyków zrobiły się zrosty trochę. Tutaj jest właśnie problem ze zwiększaniem dawek ponieważ estro mi tak szaleje ze biorąc 1tb ed symexu estro nie jest w normie nawet tylko trochę przerzuciłem się na ari i też ciężko mi dobrać dawkę biorąc e2d 1/4ari estro 156..
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
I zapomniałem dodać że teoche mam problem z trądzikiem przez pierwsze 4 miesiące nie było praktycznie w ogóle później zacząłem dawkować arim i się zaczęło plecy klata barki.
Szacuny
14983
Napisanych postów
31298
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
211958
N takiej dawce testa masz wątek 156 gdzie max jest ile ? Wrzuć badania estro .
No to jak mało 1/4 dawaj 0,5 .
Jak chcesz mostek możesz robić na samym hcg możesz dać testa np 125 e4d ( ale to bez sensu przy dawkach jakie brałeś ) ja to mostek robię na tym co Ty bijesz teraz .
Konsultuj swoje decyzje z osoba która Cię prowadzi , bie rób nic na swoją rękę , bo tylko namieszasz i tyle z tego będzie .
Jak bie wierzysz do końca w trenera , to go zmień
P.s co to masz za ari ?
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2020-08-24 20:04:13
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
mesja1905
Jak chcesz mostek możesz robić na samym hcg możesz dać testa np 125 e4d ( ale to bez sensu przy dawkach jakie brałeś ) ja to mostek robię na tym co Ty bijesz teraz .
Konsultuj swoje decyzje z osoba która Cię prowadzi , bie rób nic na swoją rękę , bo tylko namieszasz i tyle z tego będzie .
P.s co to masz za ari ?
Badania robię raz w miesiącu a czasami 2 razy. Napiszę ponieważ nie chce mi się wszystkich badań wklejać. Estro 118 jadłem 0.5ari ed przez 5 dni spadło do 44 więc żeby trzymać dałem 1/4e2d i po miesiącu 156 wkleję badania. Trener mi rozpisuje treningi i podpowiada trochę co do cyklu
Szacuny
55
Napisanych postów
442
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38194
mesja1905
P.s co to masz za ari ?
Badania robię raz w miesiącu a czasami 2 razy. Napiszę ponieważ nie chce mi się wszystkich badań wklejać. Estro 118 jadłem 0.5ari ed przez 5 dni spadło do 44 więc żeby trzymać dałem 1/4e2d i po miesiącu 156 wkleję badania. Trener mi rozpisuje treningi i podpowiada trochę co do cyklu