Poszukuje artykułów/ informacji /badań powiązanych z hormonalnym leczeniem zastępczym u MĘŻCZYZN w przypadku problemów z zakrzepicą żył głębokich. Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Na ogół nie ma przeciwskazań do suplementacji testosteronem w trombozie. Raczej trzeba spojrzec na mozliwosć wystapienia interakcji preparatów hormonalnych z lekami.Napisz co bierzesz czy Arixtre czyteż Clexane.Ogólnie to mało danych, chyba że informacja potrzebna dla kogos bliskiego.Zazwyczaj w takich przypadkach HRT nie jest przeciwskazaniem.Pozdro.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
...
Leczę się warfinem i to na tyle. Zakrzepice zdiagnozowano około 2 miesięcy temu. Co do interakcji to mogę zacząć hrt po skończeniu warfinu jeśli by kolidowało. Z tego co wyczytałem to estrogen jest głównym winowajcą dlatego podczas hrt kobiet tromboza może występować znacznie częściej.
...
Owszem , dlatego nie zaleca sie kobietom środków antykoncepcyjnych hormonalnych.Przy HRT tak czy siak musisz kontrolować E2 a on jak wspomniałes jest głownym winowajcą.Tak z ciekawosci jestes na monoterapii czy stosujesz okresowo HCG i ari.Jestes na stzrałach czy żelu?
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problem ze stawami
Następny temat
Krzysztof Piekarz