Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
9
Napisanych postów
104
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1050
Od niedawna zaczely wystepowac u mnie dosc dziwne objawy ktore nigdy wczesniej u mnie nie wystepowaly. Mianowicie po najmniejszym nawet wysilku np. 1 minutowa "walka z duchem" czy 20 podciagniec na drazku i juz mam wilgotne pachy, oprocz tego dochodzi do tego zaczerwienienoa twarz i uszy (szyja nie), i szumienie(i do tego taki ucisk nie umiem opisac tego uczucia) w glowie( to szumienie wystepuje rowniez kiedy sie schylam po cos i dluzej pozostaje w tej pozycjii np wiaze buta po wstaniu moja twarz rowniez jest jakby lekko zaczerwieniona) ide z tym do lekarza ale chcialem sie od Was dowiedziec co to moze byc ?? Dzieki z gory za odp
Zmieniony przez - dzejzoon w dniu 2008-03-18 10:56:32
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
154
Prawdopodobnie to są zaburzenia ortostatyczne. Zależy czy te ćwiczenia wykonujesz od niedawna ? i ile masz lat. Pocenie moze świadczyć o niskiej wydolności organizmu.Nie nachylaj się tylko kucnij przy wiązaniu butów i wstawaj raczej wolniej,powinno pomóc. A do lekarza mimo wszystko idż.
Szacuny
11204
Napisanych postów
52098
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
kiedy schylamy sie i wiazemy buta zwieksza sie cisnienie, tak samo jak cwiczymy i wstrzymujemy oddech - mozesz byc nieswiadomy tego ze podczas cwiczen nieprawidlowo oddychasz lub wstrzymujesz oddech. Ale do lekarza trzeba isc