...
Napisał(a)
Cześć all mam do was prośbę zakupiłem po 15 ampułem deci 2ml i testosteronu myslałem o cyklu który wygladałby tak 6 dni w tygoniu na przemian raz deca raz testosteron co o tym myślicie wcześniej brałem juz cykl deci 12 strzałów ale samej mam pytanie co o tym sądzicie może którys z was może mi pomóc i doradzić aha jeszcze chciałbym zapytać o odblokowanie co bedzie mi potrzebne życzliwym z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak wygladal twoj 1 cykl z 12 amp deki ?? bardzo mnie ciekawi bo twoj pomysl z kuciem sie codziennie na przemian raz deka raz test mnie przeraza....
-[][][]-------------[][][]-
...
Napisał(a)
aha jeszcze ladnie wypelnij profil.... bo 1 napisany artykul ..14 przeczytanych i brak profilu mnie jeszcze bardziej przeraza 

-[][][]-------------[][][]-
...
Napisał(a)
Moj poprzedni cykl był jakieś dwa lat temu u strzały były poniedziałek środa piątek przez 4 tyg. jeżeli cię przeraża i masz o tym pojęcie to prosiłbym o pomoc jak miałby wyglądać ten cykl od A do Z - z góry dziękuje
P.s. ćwicze już jakieś 5 lat
P.s. ćwicze już jakieś 5 lat
...
Napisał(a)
to tak golnie:
1-10 deca 200mg e7d
1-11 prolongatum 200mg e5d
i 3tyg po satniej dece oblok na clomidzie.
1-10 deca 200mg e7d
1-11 prolongatum 200mg e5d
i 3tyg po satniej dece oblok na clomidzie.
1
...
Napisał(a)
mam prośbe jeśli możesz napisz mi to bardziej obrazowo nie rozumiem e7d co to i w jakich dawkach clomid czy w twojej rozpisce wykorzystam wszystko co mam ??
...
Napisał(a)
napisz ile Ci poszlo w poszczegolnych partiach.. po tych 12 strzalach deci.. ?? hmm.. ile dales za te 12 amp..?:D
...
Napisał(a)
hmm nie pamietam ale chyba 17 zł na ampułke to dawno było - apropo twojej rozpiski mam brać dece co 7 dni a testosteron co 5 dzien to chyba troche mało co ??
czytałem że dobre wyniki są miedzy 200-400 na tydzień aha jak możesz napisz mi jak brać clom po tym
czytałem że dobre wyniki są miedzy 200-400 na tydzień aha jak możesz napisz mi jak brać clom po tym
...
Napisał(a)
jeszcze mam pytanie do Twoich przyrostow.. i wyniku..?
ile sila skoczyla..?
ile sila skoczyla..?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!