...
Napisał(a)
posiada ktoś badania kliniczne o tym w jakim stopniu cynk degraduje aromataze (ile % jaka dawka)??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pierwsze słyszę że cynk ma takie działanie
Zmieniony przez - pysio12345 w dniu 2008-06-16 21:42:31

Zmieniony przez - pysio12345 w dniu 2008-06-16 21:42:31
Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
a co chcesz brać i w jakich ilościach?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
gdzieś kiedyś wyczytałem że 50 mg czystego cynku jest w stanie dać rade do 750 mg testo week w cyklu z samym testo solo.
...
Napisał(a)
to bardzo dobry wynik. ale tez nie wiadomo kto to powiedział bo jeden może brać grama testa tygodniowo i nie mieć gino a drugiemu po 250 mg może wywalić
...
Napisał(a)
dlatego doping jest sprawą indywidualną inni mogą walić duże ilości wszystkiego i nic im nie jest inni mają problemy przy 20 mg metki życie.Po kilku cyklach będziesz wiedział co jak działa na ciebie
...
Napisał(a)
z cynkiem trzeba uwazac, bo juz dawki rzedu 30mg ed moge byc toksyczne
...
Napisał(a)
dajcie sobie spokoj z tym cynkiem
to tak jakby ktos chcial na zwykla wedke zlapac rekina
to tak jakby ktos chcial na zwykla wedke zlapac rekina

...
Napisał(a)
j/w
dla mnie nawet arimidex nie pomogl ni****a w dawce tabletka e2d, wiec akurat w tym wypadku nie mozna sie sugerowac zadnymi schematami
dla mnie nawet arimidex nie pomogl ni****a w dawce tabletka e2d, wiec akurat w tym wypadku nie mozna sie sugerowac zadnymi schematami
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wino + Meta
Następny temat