Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

krew z odbytu, a lekarz macha ręką

Aleksisss

Wysłana - 16 kwietnia 2009 19:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hej,

co jakiś czas zauważam na papierze toaletowym krew po oddaniu kału. Przyznaję, że zazwyczaj w czasie, kiedy podnosi się mój poziom spożycia alkoholu i możliwe, że kiedy jestem zmęczona.

Byłam z tym u lekarza już dawno temu, miałam zrobioną rektoskopię i kolonoskopię, ale lekarz twierdzi, że to nic poważnego jeśli krew jest "żywa"- znaczy, że żyłka jakaś pękła.
Twierdzi, że wyniki kolonoskopii były w porządku. Nie mam ich w tej chwili przy sobie, ale pamiętam, że było w nich napisane, że pomimo prób nie udało się wprowadzić rurki dalej niż zgięcie jelita(?).

Czy ktoś ma jakiś pomysł, co to może być? Nie odczuwam w związku z tym żadnego bólu, pieczenia.
Kiedyś miałam problem z zaparciami, ale właściwie już mi przeszło. Wtedy nawet się cieszyłam, kiedy ta krew się pojawiała, bo oznaczało to, że mój kał był normalny i dość obfity- po prostu regularny, taki jak powinien być...

Z głóry dziękuję za pomoc!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 kwietnia 2009 19:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 16 kwietnia 2009 19:34    Edytuj Cytuj
Skonfrontuj diagnozę & wyniki badań z drugim lekarzem.

doping & zdrowie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

krew z odbytu, a lekarz macha ręką

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.