Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1559 razy
słowa kluczowe: lumbago 
Autor

Lumbago

Amadi-55

Wysłana - 18 lutego 2007 18:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

dzisiaj poszłem zagrać piłke i ni z gruchy ni z pietruchy po 2-3 minutach gry nagle poczułem ogromny ból w okolicach dolnego odcinka kręgosłupa po stronie lewej. Jest to raczej jak w temacie, jak sie z tym uporać , nasmarowałem to Fastumem, ale nie wiem czy to pomoze, jak jestem jeszcze w ruchu to jako tako, ale jak siae na 10 minut albo sie połoze to potem wstać nie moge, w dodatku troche promeniuje od meidnicy i stawu biodrowego.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2007 18:32 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 18 lutego 2007 18:32    Edytuj Cytuj

doping & zdrowie
Ekspert -

a g a

Wysłana - 18 lutego 2007 18:53    Edytuj Cytuj
Tylko nie poszlem dobra:) sama nazwa lumbago to tylko opis bolu, ktory moze byc spowodowany roznymi czynnikami np. przeciazeniem. Mozliwe ze jakis nagly ruch spowodowal naciagniecie jakiegos miesnia lub wiezadla przy kregoslupie, moze spowodowac to jednoczesnie napiecie przebiegajacego w okolicy jakiegos nerwu co powoduje bol, ktory moze promieniowac. Jesli zaraz to nie przejdzie to radze isc szybko do specjalisty bo z kregoslupem nie ma zartow!/poczekac na rady osob bardziej kompetentnych ode mnie/

Amadi-55

Wysłana - 18 lutego 2007 20:02    Edytuj Cytuj
poczekam do jutra i zobacze czy jest poprawa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.