...
Napisał(a)
Witam! Jestem na cyklu testosteronu enanthate 250 .Robie iniekcje raz w tygodniu 2 ml. Po piątej iniekcji na drugi dzień miejsce iniekcji spuchło oraz bolało i zaczęło mnie łamać w kościach oraz dostałem gorączki .Na 3 dzień było tylko większe pocenie ale obrzęk zniknął została tylko czerwona skóra .Czy jest to spowodowane źle wykonaną iniekcją ?Czy jest jakaś inna przyczyna?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jedna z przyczyn może być zle wykonana iniekcja . Jednak mogą być rownież inne przyczyny
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
nie dojdziesz przyczyny , ja zrobiłem iniekcji masę i w zeszłym roku przed świetami po jednej z iniekcji walczyłem antybiotykami z zapaleniem jakimś.zwłaszcza że to kolejna iniekcja z flakonu a nie pierwsza .
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
dzięki za odpowiedzi. mam nadzieje że już się to nie powtórzy. nie przyjemne przeżycie
...
Napisał(a)
jeszcze jedno robiłem igłom 0.6 i nie chciało iść więć mocniej wcisnełem i szybciej wszystko wstrzyknelem może to jest przyczyną
...
Napisał(a)
Ja miałem podobną sytuację jak Łodziak, zawsze wszystko cacy aż któregoś dnia jakoś szot poszedł kaplato i po 2 tyg musiałem ropę z pośladka ściągać. Jak już zeszło i jest ok, no to tylko liczyć że wszystko będzie oka dalej.
...
Napisał(a)
Wszyscy mielismy takie akcje, roznie bywa, w koncu jest to cos co nie powinno tam trafic wiec zawsze istenieje pewne ryzyko.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Ja sciagnalem raz rope po 7 dniach. Byl to kolejny szot z flakonu jednak reszte oddalem bo balem sie bic i otworzylem nowy flakon. Kolega wbij i bylo ok. Sytuacja jak najbardziej mozliwa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat