...
Napisał(a)
witam! moze najpierw moje dane w obawie przed banem;): 23 lata 182cm, 85kg, bic 41cm dowiadczenie 3 lata z przerwami... Swierdzielem ze czas na male co nieco i waham sie pomiedzy propem 1-6 100mg/e2d lub meta 1-4 15mg ed... Moje pytanie brzmi: po jakim z ww cykli mam mniejsze szanse na dostanie gino? Dodam ze mam do tego najprawdopodobniej sklonnosci genetyczne(moj ojciec cyce jak pamela anderson;), jego brat rowniez, syn wujka 18-lat juz po operacji-ja narazie oki).Z tego co wyczytalem to meta bedzie bezpiecznijesza ale wole sie upewnic... z gory dzieki za odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wiez zarowno po mecie jak i propie mozna miec gino. to sprawa genetyki. jesli masz tendencje do tego to wato podczas takieg cyklu wziasc profilaktycznie 10mg nolwadex ed. jedno i drugie rozwiazanie jest dobre. na propie mozesz zrobic mniejsza mase ale lepsza jakosciowo. ale dawka 100mg e2d na pierwszy cykl to za duzo. mysle ze 50-75g 2d propa w zupelnosci da rade

...
Napisał(a)
Zaopatrz się w jakis antyestrogen przede wszystkim... np. 5-10mg Nolvadexu/dziennie podczas cyklu jezeli masz obawy, chociaz osobiscie nie używałbym zadnego tegp typu "zabawek" dopóki nie pojawia sie pierwsze obiawy.
1 Cykl:
Metanabol 10-15mg dziennie przez 4-6 tygodni.
albo
Testosteron Propinate 50-75m co drugi dzien przez 5-7 tygodni.
1 Cykl:
Metanabol 10-15mg dziennie przez 4-6 tygodni.
albo
Testosteron Propinate 50-75m co drugi dzien przez 5-7 tygodni.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
dzieki za szybkie odp.. skusze sie chyba jednak na metke;) oczywiscie sogi
...
Napisał(a)
pierwszy cykl proponuje 20mg mety ED przez 25 dni,lub malutką piramidke zaczynajac na 15 do 20 i konczac na 15.10mg to dawka lekarska wogole cie nie ruszy szkoda zdrowia na takie efekty chyba ze jesteś 50kg lady.Niedlugo beda propa polecać 25mg.kiedys mete sie brało 25-35 mg i na każdej www tak pisało i były efekty.Teraz ladujecie po 10mg i pier....licie placzecie ze meta lewa.
...
Napisał(a)
Zastanów się nad sobą a później jeszcze raz napisz 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Marcelq to ty zrób wiecej cykli i sam sie zastanów.Bo dajesz takie rady ze pozniej polowe działu doping jest obsranymi pytaniami czemu meta niedziala.wy Taki doping to moge przepisać swoim rybkom w akwarium.Nakarmie swojego wojownika zobaczymy jak beda sie lać 

...
Napisał(a)
marcelq zresztą pokaż co osiągnoles swoimi super cyklami.Bo pokazując swoje zdjęcia robisz tylko z siebie pośmiewisko-nie mówie to by ci dogryść ale taka jest prawda.41-42 w kablu to mozna zrobic na samej diecie.
...
Napisał(a)
hhaah ZOmk miazga:D Co ty piranie chodujesz:p
"Wiara umiera ostatnia"
...
Napisał(a)
15mg max na 1 raz.
a Ty carion rozpedz sie...
pozdro

a Ty carion rozpedz sie...
pozdro

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mój pierwszy cykl w życiu, warto czy nie?? HELP!!!
Następny temat