na dzien dzisiejszy po wogole nie mam spustu a jak juz cos poleci to jak woda i jakies biale grudki w tym dodam ze bola mnie jajka bardzo prosze o pomoc
...
Napisał(a)
Witam moj problem polega na tym ze nie mam testosteronu otoz bilem deke solo 2 lata temu bylo ok do niedawna od 2 miesiecy zaczely sie powazne problemy wczesniej byly problemy z koscmi piszczelowymi robilem testa jakos 4 miesiace temu i byla norma na dzien dzisiejszy mam problemy z sercem wszystkimi stawami poce sie bardzo nie wiem czy bic testa i fajnie sie odblokowac dodam ze po dece bardzo slabe oblo zrobilem
na dzien dzisiejszy po wogole nie mam spustu a jak juz cos poleci to jak woda i jakies biale grudki w tym dodam ze bola mnie jajka bardzo prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a wiec tak dzis zrobilem badania dodam ze caly czas kuje mnie serce strasznie podskakuje mi cisnienie panel podstawowy jest ok jedynie plytki krwi sa obnizone 130/150 norma najgorszej wyszla kinaza kreatynowa ck 345 norma to 135-225) teraz tesc 2.67 norma 2.9 w sumie reszta jest ok sporo badan zrobilem i tylko to jest nieprawidlowe powiedzie co sie dzieje z tym inaza kretynowa wogole nie uprawiam sportu od dluszego czasu bo nie mam sily a jest bardzo podwyszona dlaczego i jakie sa tego skutki dziekuje za pomoc
...
Napisał(a)
Zrób badania, panel podstawowy, wątrobowy i hormonalny.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
nie mam problemu z postawieniem freda wlasnie wrocilem zsilowni ogolnie robie trening zazwyczaj poltora godziny teraz po 20 min nie moglem podnies 30kg na wyciagu panowie co sie dzieje 18 mi dopiero weszla a ja ledwo dyszam
...
Napisał(a)
mam jeszcze pytanko czy dam rady sie wyleczyc jezeli mam deke dicka ??
...
Napisał(a)
Jakim cudem chcesz mieć dekadick skoro brałeś deke 2 lata temu i 2 miesiace było wszystko w porządku? Ty czytasz w ogóle co Ty piszesz? 

Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
18... nie mam zadnego problemu z postawieniem mialem jakos 5m iesiecy temu bardzo skurczone jadra i problem z penisem byl strasznie dziwny tak ja kby stanol ale nie dokonca teraz taka sprawa co mam zrobic aby odblokowac jajka ?
...
Napisał(a)
wczoraj np bardzo bolaly mnie jajka leja jakas woda z grodkami albo wogole jest wogole jakas opcja zeby to odwrocic chodzi mi zebym tego tescia zaczol produkowac w baniaku tez mi sie pop******ilo zetak powiem mialem depresje juz nie raz nadcisnienie mam bardzo czesto szybko sie denerwuje nie wiem podejzewam ze przez brak testosteronu do tego bardzo bolaly mnie piszczele jakos 5miesiecy temu
...
Napisał(a)
Człowieku to nie ma żadnego związku z tą deką co brałeś 2 lata temu, idź do lekarza, najlepiej psychologa.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!