SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kupujemy,kupujemy 2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 244892

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 21032 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 208598
GWookie
chyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje.. co jak co no ale sorry nikt nie musi pompowac tego wodą.. jesli zalozmy ze w 500g kury jest 100g bialka to czy zostanie z tego 350 czy 400 po usmazeniu to i tak dalej te 100g bialka w tym bedzie siedzialo.. biologii nie przeskoczysz zreszta wedzona kielbacha to dobry przyklad albo te suche fjutki beef do chrupania.. tak wysuszone ze maja 50g bialka/100g produktu. mnie to nawet cieszy, mniej do wpychania w siebie


nie no chwila...czyli idac Twoim tokiem rozumowania - niewazne ile wody wstrzykna (np na 100g kury wody wstrzykniete bedzie 50%) to i tak Twoim zdaniem kura bedzie miala to 20g?
troche matematyki...

jak wstrzykna 50% wody to w kilogramie nie ma 200g bialka...tylko 100...

FITNESS ACADEMY King Square Kraków


"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1244 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45703
GWookie
chyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje..


wiadomo ze woda paruje, dlatego jak chce 1kg to kupuje 1,2-1,3 i to jest normalne, a nie to ze biedowego kurczaka musisz kupic 2kg zeby dostarczyc 220g bialka..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5121 Wiek 111 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 82037
.Skowron.
GWookie
chyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje..


wiadomo ze woda paruje, dlatego jak chce 1kg to kupuje 1,2-1,3 i to jest normalne, a nie to ze biedowego kurczaka musisz kupic 2kg zeby dostarczyc 220g bialka..


to chyba musisz byc pro jak tak zajadasz sie tym kurczakiem i wplywa to bardzo na Twoja forme bo dla mnie 1kg to 1kg chyba wiadomo że po usmażeniu bedzie mniej ważyć niz przed ? czy myślałeś że to jak z ryżem gotujesz 100g i masz 300 ?wtedy też dzielisz to na 3x ? jak ktos sie boi ze zje 10g mniej bialka albo wiecej to naprawde duza roznica a jak jestes taki dokladny to proponuje sie przeprowadzic na wioske i samemu je hodować bedziesz mial wtedy pewnosc 100% ze masz tyle bialka co trzeba

Zmieniony przez - konamb w dniu 2014-02-05 11:01:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Te 100ml na kg pompowane jest na lajcie, wystarczy kupić paczkowanego kuraka, otworzyć i zostawić w lodówce na noc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 409 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10700
Oj zdaje mi sie ze lepiej ;) stawiam z 200-300 smialo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1244 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45703
konamb
.Skowron.
GWookie
chyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje..


wiadomo ze woda paruje, dlatego jak chce 1kg to kupuje 1,2-1,3 i to jest normalne, a nie to ze biedowego kurczaka musisz kupic 2kg zeby dostarczyc 220g bialka..


to chyba musisz byc pro jak tak zajadasz sie tym kurczakiem i wplywa to bardzo na Twoja forme bo dla mnie 1kg to 1kg chyba wiadomo że po usmażeniu bedzie mniej ważyć niz przed ? czy myślałeś że to jak z ryżem gotujesz 100g i masz 300 ?wtedy też dzielisz to na 3x ? jak ktos sie boi ze zje 10g mniej bialka albo wiecej to naprawde duza roznica a jak jestes taki dokladny to proponuje sie przeprowadzic na wioske i samemu je hodować bedziesz mial wtedy pewnosc 100% ze masz tyle bialka co trzeba

Zmieniony przez - konamb w dniu 2014-02-05 11:01:41


widze ze chciales zablysnac swoimi mega obliczeniami ale troche ci nie wyszlo. dostarczam ~300g bialka z miesa, czyli wg tego co jest na opakowaniu powinno wystarczyc 1,35kg. po usmazeniu okazuje sie ze zostaje z tego 0,65kg czyli ok 143g bialka . Jak dla ciebie nie ma roznicy miedzy 300 a 143g to gratuluje, pozniej placz ze nie ma efektow mimo diety %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5121 Wiek 111 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 82037
hahah a od kiedy liczy sie po obróbce mięso
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
"zabłysnął"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 285 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3144
na forum 9 lat a kuraka po obróbce waży...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94821 Napisanych postów 364817 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670177
b/t/w/ liczymy ZAWSZE przed obróbka termiczną!!
panowie to nie temat od tego!!!!!

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kara za doping

Następny temat

prosze o rade !

WHEY premium