GWookiechyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje.. co jak co no ale sorry nikt nie musi pompowac tego wodą.. jesli zalozmy ze w 500g kury jest 100g bialka to czy zostanie z tego 350 czy 400 po usmazeniu to i tak dalej te 100g bialka w tym bedzie siedzialo.. biologii nie przeskoczysz zreszta wedzona kielbacha to dobry przyklad albo te suche fjutki beef do chrupania.. tak wysuszone ze maja 50g bialka/100g produktu. mnie to nawet cieszy, mniej do wpychania w siebie
nie no chwila...czyli idac Twoim tokiem rozumowania - niewazne ile wody wstrzykna (np na 100g kury wody wstrzykniete bedzie 50%) to i tak Twoim zdaniem kura bedzie miala to 20g?
troche matematyki...
jak wstrzykna 50% wody to w kilogramie nie ma 200g bialka...tylko 100...
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."