otoz robil injekcjie soku...odciagal tloczek po wbiciu i wgl...ale po wyjeciu zauwazyl krwinki w tym plastiku strzykawki...skad te krwinki i jakie moze miec skutki skoro wbil 200 mg deki i 500 mg tecia
...
Napisał(a)
pisze w sprawie kumpla...
otoz robil injekcjie soku...odciagal tloczek po wbiciu i wgl...ale po wyjeciu zauwazyl krwinki w tym plastiku strzykawki...skad te krwinki i jakie moze miec skutki skoro wbil 200 mg deki i 500 mg tecia
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak jeszcze żyje do tej pory to znaczy że będzie żył,aż do śmierci i nic mu nie będzie.
...
Napisał(a)
Po prostu odrobina krwi się dostała z przerwanego naczynia, nic nadzwyczajnego i nic mu nie będzie.
Mógł go złapać kaszel i duszności, bo tak się dzieje jak sok dostanie się do krwioobiegu, ale to po chwili ustępuje.
Mógł go złapać kaszel i duszności, bo tak się dzieje jak sok dostanie się do krwioobiegu, ale to po chwili ustępuje.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html
...
Napisał(a)
Gdyby poszło w żyłę to by się dusił, pròby złapania oddechu kończyłyby się kaszlem - szanse na złapanie oddechu zerowe, kaszel o takiej sile i bòlu ktòry ciężko opisać Ja dusiłem się z 5 min, dałem radę i mam się dobrze ale było nieciekawie. Gdybym wbił z 10 cm napewno zszedłbym z tego świata. Czujesz jakby cię rozrywało od środka Wtedy poszło 4 cm musiałem wtłaczać bezpośrednio w żyłę bo kaszel i problemy zaczęły się już w trakcie zastrzyku po wtłoczeniu 1 cm nie wiedziałem wtedy co to oznacza i szybko dotłoczyłem do koñca teraz bym wyjął, zmienił miejsce i byłoby git. Jeśli nie poczuł się jakby miał to być koniec to zastrzyk wykonał dobrze - nie życzę takiej sytuacji nikomu
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:12:06
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:13:50
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:15:24
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:12:06
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:13:50
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 19:15:24
...
Napisał(a)
no on ogulnie jakis lata ostatnio zakaszlany.i sie dlawi az z pluc..ale moze dlatego ze u nas w roboci jakas epidemia panuje...a zastrzyki raczej wszystko dobrze robi...tylko mnie tez zaciekwaily te krwinki w igle
...
Napisał(a)
Nie o taki kaszel chodzi. Pròbujesz wciągnąć powietrze a efekt jest taki że zamiast wciagac wyrzucasz kaszląc i tak się dusisz. Ostatnio podobnie umarła laska w USA powiększająca pośladki silikonem
Ten stan duszenia przez kaszel pojawia się natychmiast po zastrzyku
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 21:04:53
Ten stan duszenia przez kaszel pojawia się natychmiast po zastrzyku
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-06-14 21:04:53
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!